Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Stefan padure s-a retras din postul de vicepresedinte angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza revistapiata.ro, dupa o activitate de 13 ani in cadrul grupului de firme Angst, ªtefan Padure a decis sa se retraga din pozitia de vicepresedinte, incepand cu data de 1 iunie.

„Decizia mea este una personala, iar activitatile pe care le voi desfasura mai departe vor urma o linie antreprenoriala, in alte domenii de activitate fata de zona in care am activat. Pe termen scurt, ma voi orienta catre activitati dedicate familiei, incercand sa petrec mai mult timp cu ceea ce de fapt conteaza in viata”, a declarat acesta.

In cadrul Angst, ªtefan Padure a trecut, pe rand, prin compartimetele financiar-contabil, comercial, control-costuri, importuri, new business, pentru ca in final, sarcinile de serviciu sa fie focalizate in zona de vanzari marketing.

Am avut posibilitatea de a participa la foarte multe proiecte alaturi de colegii mei, proiecte finalizate cu un nume care spune multe pe piata romaneasca, si anume Angst. In toata activitatea mea am avut in centrul atentiei atingerea satisfactiei clientului Angst, atat prin servicii, cat si prin produse excelente. Cred ca brandul Angst este in acest moment perfect caracterizat de motto-ul companiei Excelenta face diferenta, a adaugat fostul vicepresedinte Angst.

Compania Angst a fost infiintata in anul 1991 cu capital privat romano-elvetian, numele acesteia provenind de la actionarul majoritar Urs Angst. Grupul are 2 fabrici, una la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate) si alta la Sinaia (produse crud uscate, Salsi fiind primul producator din Romania al Salamului de Sibiu) si o retea compusa din 25 de magazine de tip supermarket.

In anul 2010, Sorin Minea, preªedintele firmei, a preluat pachetul majoritar al societatii Angst, familia Minea detinand de la acel moment controlul asupra companiei.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...