Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Stefan padure s-a retras din postul de vicepresedinte angst

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza revistapiata.ro, dupa o activitate de 13 ani in cadrul grupului de firme Angst, ªtefan Padure a decis sa se retraga din pozitia de vicepresedinte, incepand cu data de 1 iunie.

„Decizia mea este una personala, iar activitatile pe care le voi desfasura mai departe vor urma o linie antreprenoriala, in alte domenii de activitate fata de zona in care am activat. Pe termen scurt, ma voi orienta catre activitati dedicate familiei, incercand sa petrec mai mult timp cu ceea ce de fapt conteaza in viata”, a declarat acesta.

In cadrul Angst, ªtefan Padure a trecut, pe rand, prin compartimetele financiar-contabil, comercial, control-costuri, importuri, new business, pentru ca in final, sarcinile de serviciu sa fie focalizate in zona de vanzari marketing.

Am avut posibilitatea de a participa la foarte multe proiecte alaturi de colegii mei, proiecte finalizate cu un nume care spune multe pe piata romaneasca, si anume Angst. In toata activitatea mea am avut in centrul atentiei atingerea satisfactiei clientului Angst, atat prin servicii, cat si prin produse excelente. Cred ca brandul Angst este in acest moment perfect caracterizat de motto-ul companiei Excelenta face diferenta, a adaugat fostul vicepresedinte Angst.

Compania Angst a fost infiintata in anul 1991 cu capital privat romano-elvetian, numele acesteia provenind de la actionarul majoritar Urs Angst. Grupul are 2 fabrici, una la Buftea (carne proaspata si preparate fierte, afumate) si alta la Sinaia (produse crud uscate, Salsi fiind primul producator din Romania al Salamului de Sibiu) si o retea compusa din 25 de magazine de tip supermarket.

In anul 2010, Sorin Minea, preªedintele firmei, a preluat pachetul majoritar al societatii Angst, familia Minea detinand de la acel moment controlul asupra companiei.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...