Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Stelian fuia: se fac presiuni pentru scumpirea carnii de miel

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, citat de revista Capital, a subliniat ca anunturile cu privire la majorarea alimentelor au devenit un sport, pentru ca apoi chiar sa aiba loc scumpiri. Acum se fac presiuni pentru majorarea pretului la carnea de miel, a spus ministrul Agriculturii.

Cu toate acestea, Stelian Fuia nu crede ca exista motive reale de scumpire a carnii de miel, inaintea Pastelui, desi s-au facut frecvente anunturi in ultima perioada, privind majorarea preturilor la alimente, anunturi care s-au si concretizat.

Ministrul a adaugat ca nu poate interveni, preturile nefiind dictate de Ministerul Agriculturii. Pretul il face piata, iar daca producatorii vor exagera in continuare, cresterea pretului se va intoarce impotriva lor. Pentru ca atunci o sa avem consumatori care nu isi vor mai permite produsele scumpe si vor ramane cu produse in stoc, a subliniat Fuia, amintind ca a discutat cu Consiliul Concurentei, iar acesta va decshide o ancheta. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...