Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Stelian fuia: se fac presiuni pentru scumpirea carnii de miel

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, citat de revista Capital, a subliniat ca anunturile cu privire la majorarea alimentelor au devenit un sport, pentru ca apoi chiar sa aiba loc scumpiri. Acum se fac presiuni pentru majorarea pretului la carnea de miel, a spus ministrul Agriculturii.

Cu toate acestea, Stelian Fuia nu crede ca exista motive reale de scumpire a carnii de miel, inaintea Pastelui, desi s-au facut frecvente anunturi in ultima perioada, privind majorarea preturilor la alimente, anunturi care s-au si concretizat.

Ministrul a adaugat ca nu poate interveni, preturile nefiind dictate de Ministerul Agriculturii. Pretul il face piata, iar daca producatorii vor exagera in continuare, cresterea pretului se va intoarce impotriva lor. Pentru ca atunci o sa avem consumatori care nu isi vor mai permite produsele scumpe si vor ramane cu produse in stoc, a subliniat Fuia, amintind ca a discutat cu Consiliul Concurentei, iar acesta va decshide o ancheta. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...