Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Stelian fuia: se fac presiuni pentru scumpirea carnii de miel

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, citat de revista Capital, a subliniat ca anunturile cu privire la majorarea alimentelor au devenit un sport, pentru ca apoi chiar sa aiba loc scumpiri. Acum se fac presiuni pentru majorarea pretului la carnea de miel, a spus ministrul Agriculturii.

Cu toate acestea, Stelian Fuia nu crede ca exista motive reale de scumpire a carnii de miel, inaintea Pastelui, desi s-au facut frecvente anunturi in ultima perioada, privind majorarea preturilor la alimente, anunturi care s-au si concretizat.

Ministrul a adaugat ca nu poate interveni, preturile nefiind dictate de Ministerul Agriculturii. Pretul il face piata, iar daca producatorii vor exagera in continuare, cresterea pretului se va intoarce impotriva lor. Pentru ca atunci o sa avem consumatori care nu isi vor mai permite produsele scumpe si vor ramane cu produse in stoc, a subliniat Fuia, amintind ca a discutat cu Consiliul Concurentei, iar acesta va decshide o ancheta. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...