Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Stelian fuia: se fac presiuni pentru scumpirea carnii de miel

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, citat de revista Capital, a subliniat ca anunturile cu privire la majorarea alimentelor au devenit un sport, pentru ca apoi chiar sa aiba loc scumpiri. Acum se fac presiuni pentru majorarea pretului la carnea de miel, a spus ministrul Agriculturii.

Cu toate acestea, Stelian Fuia nu crede ca exista motive reale de scumpire a carnii de miel, inaintea Pastelui, desi s-au facut frecvente anunturi in ultima perioada, privind majorarea preturilor la alimente, anunturi care s-au si concretizat.

Ministrul a adaugat ca nu poate interveni, preturile nefiind dictate de Ministerul Agriculturii. Pretul il face piata, iar daca producatorii vor exagera in continuare, cresterea pretului se va intoarce impotriva lor. Pentru ca atunci o sa avem consumatori care nu isi vor mai permite produsele scumpe si vor ramane cu produse in stoc, a subliniat Fuia, amintind ca a discutat cu Consiliul Concurentei, iar acesta va decshide o ancheta. (TS)

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...