Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Stelian fuia si-a intrat in paine la madr

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La sediul MADR, in cursul unei ceremonii prezidata de noul prim-ministru al Romaniei, Mihai Razvan Ungureanu, noul ministru al Agriculturii, Stelian Fuia, si-a preluat mandatul de la predecesorul sau, Valeriu Tabara.

Membru PDL, Stelian Fuia a fost presedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor. Stelian Fuia a fost in carti si in iunie 2011, fiind la vremea respectiva una dintre variantele cele mai vehiculate pentru portofoliul Agriculturii.

Nascut in 1968, in localitatea Fundulea, judetul Calarasi, a urmat Liceul Agricol Fundulea dupa care, in 1993, a absolvit Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti. In perioada 1993-1999 a urmat studiile de doctorat in cadrul aceleiasi Universitati cu specializarea Management si Marketing in Agricultura.

Intre anii 1998-1999 urmeaza diverse cursuri la universitati americane: Harvard University (USA) – Strategic Marketing Management; Purdue University (USA) – Curs de specializare Management in Afaceri; Kellog University (USA) – Strategii de negocieri pentru manageri. In anul 2005 a obtinut Executive Master in Business Administration Universitati Preston, (USA) – Executive Master in Business Administration. De asemenea a mai urmat diferite cursuri interne ale companiei Monsanto (USA): vanzari, marketing, managementul proiectelor precum si in afaceri cu seminte si biotehnologi.

In cuvantul sau, fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat ca noul mandate al lui Fuia va incepe sub bunele auspicii ale unei absorbtii de fonduri europene de 50 %, un record fata de nivelul national. Totodata, a asigurat audienta de competenta indiscutabila a noului ministru.

La randul sau, Stelian Fuia a multumit lui Mihai Razvan Ungureanu pentru nominalizare, afirmand ca in mandatul sau va pune accentual pe dezvoltarea rurala, inclusive pe deschiderea unitatilor de procesare de mici dimensiuni, pentru prelucrarea locala a produselor agricole.

La finalul ceremoniei, prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu si-a reafirmat increderea in potentialul professional al noului sef al Agriculturii, urandu-i succes in noua functie pe care a preluat-o. Ceremonia a fost de scurta durata si s-a desfasurat sub semnul demararii immediate a activitatii de ministeriat.(I.S)

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...