Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Stelian Fuia, urmarit penal

Autor: Meat MIlkjoi, 24 aprilie, 2014

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul lui Stelian Fuia, fost ministru al Agriculturii in Guvernul Ungureanu. Fuia este acuzat oficial de abuz in serviciu, procurorii DNA anuntand ca exista un prejudiciu de 1,6 milioane de lei in afacerea Fundulea.

Conform Digi 24, Fuia este acuzat ca, in perioada 2005-2008, nu a contestat o cerere de executare silita formulata de sora si cumnatul sau. Fuia era atunci sef la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare a Plantelor Medicinale si Aromatice Fundulea.

Prin pasivitatea sa, Fuia a permis instrainarea unor cladiri vandute apoi la un pret de sapte ori mai mic decat pretul pietii. Din aceasta actiune statul a fost prejudiciat cu 1,6 milioane de lei.

In acelasi dosar sunt urmariti penal Daniel State, cumnatul lui Fuia, Alexandrina State, sora lui Fuia, Dragos Paraschivoiu si executorul judecatoresc Constantin Oprisan, ultimii doi acuzati de complicitate la abuz in serviciu.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...