Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Strategia cora: diferentierea brandurilor de mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rezultatele bune obtinute si in vanzari, inregistrate prin extinderea portofoliului de marci proprii sunt confirmate intr-un interviu acordat publicatiei Modern Buyer, de catre Alexandru Eremia, Achizitor Marfa la Cora Romania.

Conform acestuia, diferentierea reprezinta o noua etapa pe piata marcilor private, iar in segmentul mezelurilor marcile proprii au inregistrat cresteri sensibile, in valoare si volum.

Este mentionata, cu acest prilej, continua scadere a loialitatii pentru brand, in cazul mezelurilor, responsabila pentru cresterile in valoare si deschizand drumul dezvoltarii marcilor proprii.

Reprezentantul Cora Romania reaminteste, citand informatiile agentiilor de cercetare, detinerea (in segmentul mezelurilor) unei cote in valoare de 5,2%, comparativ cu 4,9% din aceeasi perioada a anului 2010. Aceleasi surse estimau piata mezelurilor, in februarie-martie 2011, la 576,8 milioane de lei, fata de 611,7 milioane de lei, in anul 2010. (TS)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...