Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Strategia cora: diferentierea brandurilor de mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rezultatele bune obtinute si in vanzari, inregistrate prin extinderea portofoliului de marci proprii sunt confirmate intr-un interviu acordat publicatiei Modern Buyer, de catre Alexandru Eremia, Achizitor Marfa la Cora Romania.

Conform acestuia, diferentierea reprezinta o noua etapa pe piata marcilor private, iar in segmentul mezelurilor marcile proprii au inregistrat cresteri sensibile, in valoare si volum.

Este mentionata, cu acest prilej, continua scadere a loialitatii pentru brand, in cazul mezelurilor, responsabila pentru cresterile in valoare si deschizand drumul dezvoltarii marcilor proprii.

Reprezentantul Cora Romania reaminteste, citand informatiile agentiilor de cercetare, detinerea (in segmentul mezelurilor) unei cote in valoare de 5,2%, comparativ cu 4,9% din aceeasi perioada a anului 2010. Aceleasi surse estimau piata mezelurilor, in februarie-martie 2011, la 576,8 milioane de lei, fata de 611,7 milioane de lei, in anul 2010. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...