Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Strategia cora: diferentierea brandurilor de mezeluri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rezultatele bune obtinute si in vanzari, inregistrate prin extinderea portofoliului de marci proprii sunt confirmate intr-un interviu acordat publicatiei Modern Buyer, de catre Alexandru Eremia, Achizitor Marfa la Cora Romania.

Conform acestuia, diferentierea reprezinta o noua etapa pe piata marcilor private, iar in segmentul mezelurilor marcile proprii au inregistrat cresteri sensibile, in valoare si volum.

Este mentionata, cu acest prilej, continua scadere a loialitatii pentru brand, in cazul mezelurilor, responsabila pentru cresterile in valoare si deschizand drumul dezvoltarii marcilor proprii.

Reprezentantul Cora Romania reaminteste, citand informatiile agentiilor de cercetare, detinerea (in segmentul mezelurilor) unei cote in valoare de 5,2%, comparativ cu 4,9% din aceeasi perioada a anului 2010. Aceleasi surse estimau piata mezelurilor, in februarie-martie 2011, la 576,8 milioane de lei, fata de 611,7 milioane de lei, in anul 2010. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...