Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Structura și secțiunile Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2020

Autor: meatmilkvineri, 31 ianuarie, 2020

În zilele de 7 și 8 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va avea loc cea de-a IX-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, cel mai important eveniment de profil al României, dedicat sectoarelor de carne și lapte. Conferința, care va purta titlul ”Realități și perspective ale sectoarelor de carne și lapte din România”, va avea următarea structură și următoarele secțiuni:  

                                                                     

Sectiuni

 

Sedinte generale: Ziua de 7 mai va debuta cu o sedinta generala in care vor fi sustinute prezentari de companii si comunicari tehnologice, de interes general. Sedinta generala din dimineata zilei de 8 mai va fi rezervata oficialilor MADR, ANSVSA, ANPC, APIA, M.I., si ai presedintilor asociatiilor profesionale ARC, Romalimenta, APRIL, APCPR, FECBR, ACEBOP, APAR.

 

Workshop-uri specializate: In ziua de 7 mai vor avea loc doua workshop-uri specializate: Carne-Fermieri/Procesatori, Lapte-Fermieri/Procesatori. In fiecare workshop vor fi sustinute prezentari de companii si comunicari stiintifice. La finalul fiecarui workshop va fi organizata cate o dezbatere in care vor fi analizate cele mai acute probleme ale momentului.

 

Forum Retail va avea loc in dupa-amiaza zilei de 8 mai. Reprezentanti ai marilor lanturi de hipermarket din Romania, impreuna cu fermierii si procesatorii, vor analiza starea de moment a pietelor nationale de carne si lapte, incercand sa identifice noi modalitati de colaborare, in beneficiul comun.

 

Liber la cuvant: Sesiune de dialog liber intre participanti si reprezentanti ai Ministerului de Interne, ANPC si DSVSA Brasov.

 

B2B-Expo va fi organizata intr-un spatiu de maxima vizibilitate. Vr fi puse la dispoziție standuri propice dialogului B2B, prezentarii detaliate a ofertelor companiilor expozante, precum si degustarii de produse premium din carne si lapte.

 

Movie Meat.Milk.: Utilizand aceasta oportunitate, firmele pot opta pentru proiectia pe ecranele evenimentului a unui film/clip de companie de 3 minute. Filmele vor fi proiectate pe ecranele conferinței in Sesiuni si pe monitoarele care vor fi montate la receptia Expo-Conferintei.

 

Business Corner! In dupa-amiaza zilei de 7 mai, ulterior celor doua workshop-uri, companiile interesate vor putea sa initieze discutii de afaceri intr-un spatiu special amenajat, cu reprezentantii altor companii prezente. Pentru a facilita aceasta oportunitate, rugam firmele participante sa ne indice din timp numele companiilor pe care doresc sa le invitam la dialog.

 

Networking: Timp de doua zile, networkingul va fi unul dintre programele forte ale evenimentului, facilitand realizarea de noi legaturi de afaceri, schimbul de informatii, identificarea de oportunitati de dezvoltare a propriului business.

 

Gala Premiilor Meat.Milk.: Cina festiva din seara de 7 mai va gazdui Gala Premiilor Meat.Milk., urmand a fi premiate cele mai performante companii din sectoarele de carne si lapte si cei mai buni fermieri participanti la eveniment.

Studiu: 70% dintre români nu ar lucra în agrozootehnie
Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 mai 2019

Cei mai mulți cred că nu e nevoie de prea multă educație pentru a munci în agricultură, 4 clase, gimnaziu sau școala profesională fiind suficiente Jumătate dintre români nu și-ar da copiii să studieze la liceele agricole, invocând calitatea slabă a actului educațional din aceste instituții   (Comunicat) Peste...

FIC: Norii încep să se adune peste economia României
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 aprilie 2019

 Indicele de percepție FIC privind mediul de afaceri din România (martie 2019):   (Comunicat) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în martie 2019) aduce câteva semne importante de îngrijorare și lasă deschisă întrebarea dacă...