Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Studiu: Consumul de alimente în Postul Paștelui

Autor: Meat MIlkvineri, 11 aprilie, 2014

Privit ca o modalitate de curățare a trupului, dar și a sufletului, Postul Paștelui este practicat de peste 30% dintre persoanele intervievate în cel mai recent studiu realizat de către MEDNET Marketing Research Center.

În acest context, 27,1% dintre respondenți postesc numai în anumite zile din perioada de post, în timp ce doar 4,5% respectă integral Postul Paștelui.

Ca tendință, cei mai mulți dintre orășenii intervievați, care postesc în această perioadă, preferă să consume fructe și legume proaspete și să gătească în casă mâncăruri de post.

De asemenea, alimentația zilnică în perioada postului cuprinde și conservele de legume (zacuscă, murături etc.), dulciurile, dar și produsele procesate cum ar fi: brânzeturi, iaurturi, mezeluri etc.

Trebuie menționat faptul că, cea mai mare parte a orășenilor care țin postul Paștelui sunt mulțumiți de diversitatea produselor de post din magazine (supermarket, hypermarket etc.). (Foto: Util21.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...