Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Studiu: cumparatorii, mai atenti cand cumpara carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu realizat in Statele Unite arata ca, pentru a face economii, oamenii isi schimba comportamentul de achizitie pe toate zonele, inclusiv alimente si carne. Aproape 71% din participantii la studiu au precizat ca studiaza cu atentie pliantele emise de magazine in cautarea ofertelor cu preturi mici pe segmentul carnii. Astfel, 69% dintre respondenti au declarat ca prefera sa faca provizii de carne atunci cand aceasta are pret promotional, iar 67% prefera sa cumpere bucati de carne mai ieftine. Altii prepara carne la caserola sau in combinatie cu pastele, pentru a spori cantitatea de mancare preparata sau pur si simplu prefera sa cumpere si sa gateasca mai rar carne, mai arata studiul.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...