Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Studiu: cumparatorii, mai atenti cand cumpara carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu realizat in Statele Unite arata ca, pentru a face economii, oamenii isi schimba comportamentul de achizitie pe toate zonele, inclusiv alimente si carne. Aproape 71% din participantii la studiu au precizat ca studiaza cu atentie pliantele emise de magazine in cautarea ofertelor cu preturi mici pe segmentul carnii. Astfel, 69% dintre respondenti au declarat ca prefera sa faca provizii de carne atunci cand aceasta are pret promotional, iar 67% prefera sa cumpere bucati de carne mai ieftine. Altii prepara carne la caserola sau in combinatie cu pastele, pentru a spori cantitatea de mancare preparata sau pur si simplu prefera sa cumpere si sa gateasca mai rar carne, mai arata studiul.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...