Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Studiu: folosirea nucleotidelor in hrana animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu privind avantajele folosirii nucleotidelor in hrana animalelor a fost publicat pe site-ul energormix.com. Analiza apartine Dr Klaus Hoffmann si releva impactul nutrientilor in dezvoltarea tesuturilor si sistemelor de reglare.

Astfel dezvoltarea animalului nou nascut nu e complet finalizata la nastere. Un sistem imunitar trebuie dezvoltat in primele luni de viata pentru a permite animalului sa faca fata adaptarii la mediu si provacarilor privind sanatatea, mai ales in conditiile in care tendinta este de interzicere a vacinarilor. De aceea hrana animalului nou nascut ar trebui sa fie suplimentata cu nucleotide.

Nucleotidele au fost considerate multa vreme ca nefiind necesare pentru buna dezvoltare a animalelor. Se credea ca organismul poate furniza singur un aport suficient de nucleotide. Studiul citat releva ca este necesara suplimentarea alimentatiei animalelor nou nascute cu nucleotide.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...