Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Studiu: folosirea nucleotidelor in hrana animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu privind avantajele folosirii nucleotidelor in hrana animalelor a fost publicat pe site-ul energormix.com. Analiza apartine Dr Klaus Hoffmann si releva impactul nutrientilor in dezvoltarea tesuturilor si sistemelor de reglare.

Astfel dezvoltarea animalului nou nascut nu e complet finalizata la nastere. Un sistem imunitar trebuie dezvoltat in primele luni de viata pentru a permite animalului sa faca fata adaptarii la mediu si provacarilor privind sanatatea, mai ales in conditiile in care tendinta este de interzicere a vacinarilor. De aceea hrana animalului nou nascut ar trebui sa fie suplimentata cu nucleotide.

Nucleotidele au fost considerate multa vreme ca nefiind necesare pentru buna dezvoltare a animalelor. Se credea ca organismul poate furniza singur un aport suficient de nucleotide. Studiul citat releva ca este necesara suplimentarea alimentatiei animalelor nou nascute cu nucleotide.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...