Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Studiu: folosirea nucleotidelor in hrana animalelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu privind avantajele folosirii nucleotidelor in hrana animalelor a fost publicat pe site-ul energormix.com. Analiza apartine Dr Klaus Hoffmann si releva impactul nutrientilor in dezvoltarea tesuturilor si sistemelor de reglare.

Astfel dezvoltarea animalului nou nascut nu e complet finalizata la nastere. Un sistem imunitar trebuie dezvoltat in primele luni de viata pentru a permite animalului sa faca fata adaptarii la mediu si provacarilor privind sanatatea, mai ales in conditiile in care tendinta este de interzicere a vacinarilor. De aceea hrana animalului nou nascut ar trebui sa fie suplimentata cu nucleotide.

Nucleotidele au fost considerate multa vreme ca nefiind necesare pentru buna dezvoltare a animalelor. Se credea ca organismul poate furniza singur un aport suficient de nucleotide. Studiul citat releva ca este necesara suplimentarea alimentatiei animalelor nou nascute cu nucleotide.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...