Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sua: pretul carnii de vita se mentine, in timp ce creste cererea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul carnii de vita se mentine neschimbat in SUA iar cererea creste usor, scrie presa locala. Cifrele raportate de USDA saptamana trecuta arata ca s-au abatorizat 665,000 de capete, in crestere cu 2 procente fata de saptamana trecuta si cu 3,5 % fata de aceeasi perioada a lui 2009. USDA anunta, totusi, ca pretul mediu la carne de vita in viu ar putea creste ulterior. Analistii americani mentioneaza, de asemenea, ca exista indicatori de crestere a consumului datorita revenirii la vechile obiceiuri americane in ceea ce priveste cina, care include, aproape intotdeauna, carnea de vita in meniu.

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină.   Pentru a contracara acest efect negativ, compania de servicii și certificare Noluma a dezvoltat un instrument de...