Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sua: pretul carnii de vita se mentine, in timp ce creste cererea

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul carnii de vita se mentine neschimbat in SUA iar cererea creste usor, scrie presa locala. Cifrele raportate de USDA saptamana trecuta arata ca s-au abatorizat 665,000 de capete, in crestere cu 2 procente fata de saptamana trecuta si cu 3,5 % fata de aceeasi perioada a lui 2009. USDA anunta, totusi, ca pretul mediu la carne de vita in viu ar putea creste ulterior. Analistii americani mentioneaza, de asemenea, ca exista indicatori de crestere a consumului datorita revenirii la vechile obiceiuri americane in ceea ce priveste cina, care include, aproape intotdeauna, carnea de vita in meniu.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...