Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sua – preturi excelente la carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Piata americana a carnii de porcine beneficiaza in aceasta perioada de preturi excelente. Astfel, valoarea estimata pe piata futures pentru luna aprilie este cea de a treia cea mai ridicata valoare inregistrata in istorie, la nivelul de 86,10 dolari.

In perioada 2004-2008, pretul a crescut cu 12 dolari/cwt (1 cwt reprezinta 100 de uncii sau 45 kilograme). In mod normal, preturile de retail pentru carnea de porc ar fi undeva in jurul valorii de 90 dolari/cwt. Aceste preturi bune vor influenta valoarea cu care consumatorul final va obtine carnea la galantar iar pretul de achizitie va creste semnificativ.

In ceea ce priveste carnea de vita dar si cea de curcan, estimarile lunare oferite de Departamentul american pentru Agricultura arata ca preturile de retail au fost mai mari decat anul trecut, in timp ce la porc si carne de pui s-a inregistrat o scadere. La curcan, pretul a crescut cu 5,8% fata de luna precedenta si cu 3,6% fata de anul trecut. La carnea de vita, in schimb, cresterea a fost de doar 2,5% fata de luna precedenta.

Vizibilitatea mărcilor de lactate în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Depunerea dosarelor pe Submăsura 17.1 se poate face până pe 30 noiembrie
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) AFIR reamintește fermierilor că dosarele pentru Submăsura 17.1 - Prime de asigurare a culturilor, a animalelor și a plantelor se pot depune până cel târziu în data de 30 noiembrie 2019.   SCOPUL acestei submăsuri este:   - încurajarea fermierilor să participe la schemele de asigurare private în...