Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sua vrea sa reduca emisiile de gaze de la fermele de animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia americana pentru Protectia Mediului impreuna cu USDA au demarat un nou acord care prevede reducerea emisiilor de gaze de la fermele de animale, scrie presa internationala. Proiectul are un buget de 3,9 milioane de dolari si isi propune ca in 5 ani sa ajute fermele sa limiteze emisiile de gaze dar si sa foloseasca biogazul produs.

Aceasta colaborare intre cele 2 institutii va permite extinderea asistentei tehnice oferite fermierilor si va oferi noi standarde constructorilor si asistenta la realizarea studiilor de fezabilitate.

Biogazul este compus in primul rand din metan, un gaz de 20 de ori mai puternic decat dioxidul de carbon. Biogazul emis de ferme poate fi folosit pentru a produce electricitate si caldura. Peste 150 de crescatori de animale din SUA folosesc in acest moment sistemele propuse de Agentie si USDA.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...