Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sua vrea sa reduca emisiile de gaze de la fermele de animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia americana pentru Protectia Mediului impreuna cu USDA au demarat un nou acord care prevede reducerea emisiilor de gaze de la fermele de animale, scrie presa internationala. Proiectul are un buget de 3,9 milioane de dolari si isi propune ca in 5 ani sa ajute fermele sa limiteze emisiile de gaze dar si sa foloseasca biogazul produs.

Aceasta colaborare intre cele 2 institutii va permite extinderea asistentei tehnice oferite fermierilor si va oferi noi standarde constructorilor si asistenta la realizarea studiilor de fezabilitate.

Biogazul este compus in primul rand din metan, un gaz de 20 de ori mai puternic decat dioxidul de carbon. Biogazul emis de ferme poate fi folosit pentru a produce electricitate si caldura. Peste 150 de crescatori de animale din SUA folosesc in acest moment sistemele propuse de Agentie si USDA.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...