Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sua vrea sa reduca emisiile de gaze de la fermele de animale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agentia americana pentru Protectia Mediului impreuna cu USDA au demarat un nou acord care prevede reducerea emisiilor de gaze de la fermele de animale, scrie presa internationala. Proiectul are un buget de 3,9 milioane de dolari si isi propune ca in 5 ani sa ajute fermele sa limiteze emisiile de gaze dar si sa foloseasca biogazul produs.

Aceasta colaborare intre cele 2 institutii va permite extinderea asistentei tehnice oferite fermierilor si va oferi noi standarde constructorilor si asistenta la realizarea studiilor de fezabilitate.

Biogazul este compus in primul rand din metan, un gaz de 20 de ori mai puternic decat dioxidul de carbon. Biogazul emis de ferme poate fi folosit pentru a produce electricitate si caldura. Peste 150 de crescatori de animale din SUA folosesc in acest moment sistemele propuse de Agentie si USDA.

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...