Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SubvenTii directe pentru fermierii afectaTi de crizA

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agerpres, Comisia Europeana a autorizat, miercuri 20 aprilie a.c., un Sistem de ajutoare de stat in valoare de 304 milioane de euro, destinat fermierilor romani afectati de criza.

Ajutoarele vor fi acordate pana in data de 31 decembrie 2011, insemnand subventii directe in cuantum de 15.000 de euro, pentru fiecare fermier in parte.

Subventia este accesibila tuturor fermierilor, indiferent de sub-sectorul productiei primare in care activeaza, cu singura conditie de a proba ca, la data de 1 iulie 2008, nu erau in dificultate.

Sistemul respecta Cadrul temporar de criza, Comisia Europeana considerand ca poate fi aprobat in baza art. 107, al Tratatului de functionare al Uniunii Europene.

Amintim ca, in luna februarie a acestui an, Comisia Europeana a autorizat o schema de credite subventionate pentru fermieri, in valoare de 30 de milioane de euro. (I.S.)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...