Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SubvenTii directe pentru fermierii afectaTi de crizA

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agerpres, Comisia Europeana a autorizat, miercuri 20 aprilie a.c., un Sistem de ajutoare de stat in valoare de 304 milioane de euro, destinat fermierilor romani afectati de criza.

Ajutoarele vor fi acordate pana in data de 31 decembrie 2011, insemnand subventii directe in cuantum de 15.000 de euro, pentru fiecare fermier in parte.

Subventia este accesibila tuturor fermierilor, indiferent de sub-sectorul productiei primare in care activeaza, cu singura conditie de a proba ca, la data de 1 iulie 2008, nu erau in dificultate.

Sistemul respecta Cadrul temporar de criza, Comisia Europeana considerand ca poate fi aprobat in baza art. 107, al Tratatului de functionare al Uniunii Europene.

Amintim ca, in luna februarie a acestui an, Comisia Europeana a autorizat o schema de credite subventionate pentru fermieri, in valoare de 30 de milioane de euro. (I.S.)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...