Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Suceava – coada la carne, ca in vremurile apuse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pensionarii suceveni au stat aproape o ora la rand, ca pe vremea lui Ceausescu, pentru a cumpara carne, cu preturi mai mici, de la un magazin de profil deschis in centrul Sucevei.

Conform cotidianului sucevean Informatia Ta, pensionarii au dat navala la pulpe de curcan si aripioare, care ar fi trebuit (conform ofertei publicitare) sa poata fi cumparate la preturi mai mici.

Dezamagirea a avut insa doua cauze: unii dintre cumparatori s-au vazut nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, in timp ce altii au iesit din magazin, deoarece – pur si simplu – nu mai aveau loc in magazin.

Cei putinini, grupati intr-o a treia categorie, s-au declarat multumiti de produsele proaspete si de produsele expuse. Cei iesiti sau neintrati din/in obisnuinta cozilor ceausiste au spus ca vor reveni in urmatoarele zile, cand aglomeratia se va diminua.(TS)

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...