Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Suceava – coada la carne, ca in vremurile apuse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pensionarii suceveni au stat aproape o ora la rand, ca pe vremea lui Ceausescu, pentru a cumpara carne, cu preturi mai mici, de la un magazin de profil deschis in centrul Sucevei.

Conform cotidianului sucevean Informatia Ta, pensionarii au dat navala la pulpe de curcan si aripioare, care ar fi trebuit (conform ofertei publicitare) sa poata fi cumparate la preturi mai mici.

Dezamagirea a avut insa doua cauze: unii dintre cumparatori s-au vazut nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, in timp ce altii au iesit din magazin, deoarece – pur si simplu – nu mai aveau loc in magazin.

Cei putinini, grupati intr-o a treia categorie, s-au declarat multumiti de produsele proaspete si de produsele expuse. Cei iesiti sau neintrati din/in obisnuinta cozilor ceausiste au spus ca vor reveni in urmatoarele zile, cand aglomeratia se va diminua.(TS)

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...