Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Suceava – coada la carne, ca in vremurile apuse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pensionarii suceveni au stat aproape o ora la rand, ca pe vremea lui Ceausescu, pentru a cumpara carne, cu preturi mai mici, de la un magazin de profil deschis in centrul Sucevei.

Conform cotidianului sucevean Informatia Ta, pensionarii au dat navala la pulpe de curcan si aripioare, care ar fi trebuit (conform ofertei publicitare) sa poata fi cumparate la preturi mai mici.

Dezamagirea a avut insa doua cauze: unii dintre cumparatori s-au vazut nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, in timp ce altii au iesit din magazin, deoarece – pur si simplu – nu mai aveau loc in magazin.

Cei putinini, grupati intr-o a treia categorie, s-au declarat multumiti de produsele proaspete si de produsele expuse. Cei iesiti sau neintrati din/in obisnuinta cozilor ceausiste au spus ca vor reveni in urmatoarele zile, cand aglomeratia se va diminua.(TS)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...