Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Suceava – coada la carne, ca in vremurile apuse

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pensionarii suceveni au stat aproape o ora la rand, ca pe vremea lui Ceausescu, pentru a cumpara carne, cu preturi mai mici, de la un magazin de profil deschis in centrul Sucevei.

Conform cotidianului sucevean Informatia Ta, pensionarii au dat navala la pulpe de curcan si aripioare, care ar fi trebuit (conform ofertei publicitare) sa poata fi cumparate la preturi mai mici.

Dezamagirea a avut insa doua cauze: unii dintre cumparatori s-au vazut nevoiti sa scoata mai multi bani din buzunar, in timp ce altii au iesit din magazin, deoarece – pur si simplu – nu mai aveau loc in magazin.

Cei putinini, grupati intr-o a treia categorie, s-au declarat multumiti de produsele proaspete si de produsele expuse. Cei iesiti sau neintrati din/in obisnuinta cozilor ceausiste au spus ca vor reveni in urmatoarele zile, cand aglomeratia se va diminua.(TS)

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...