Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 27 mai, 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30 mai, va susține prezentarea cu titlul  „Plasticul material miraculos din a carui solutie noi facem o problema” (citat Sadhguru).

 

 

Infiintata aproape cu 40 de ani in urma, firma Suedpack  s-a dezvoltat an dupa an ajungand in momentul de fata una dintre firmele de renume in domeniul filmelor destinate ambalarii, gratie atat dedicatiei intregii echipe, experientei dobandite de aceasta in sectorul productiei de filme laminate cat si datorita echipamentelor de inalta tehnologie detinute de catre aceasta.

 

Conceptul companiei este: „Ambalajele nu sunt numai o necesitate, acestea au functia complementara de a transforma produsul dumneavoastra dintr-un obiect comun  intr-o experienta vizuala”.

 

Atat succesul  firmei cat si al beneficiarilor este dependent de functionalitatea ambalajului. Firma Suedpack se distinge prin inovatiile pe care le-a adus in acest domeniu, cum ar fi Multipeel®, Reseal-It®, imprimarea filmelor flexibile si rigide, ambalaje destinate coacerii sub presiune in cuptoarele cu microunde, toate acestea putand fi tiparite intre straturi in pana la 10 culori pentru Flexo si in pana la 12 culori in Rotogravura.

 

-Suedpack traseaza tendinte si completeaza necesitatea de a crea o impresie aparte prin ambalaje inovatoare.

-Calitatea si protejarea mediului inconjurator, sunt concepte de baza in activitatea noastra de zi cu zi:

-Sistemul de management al mediului inconjurator- ISO 14001;

-Sistemul de urmarire al calitatii ISO 9001(1994);

-Sistemul de management al igienei BRC/IOP (2003);

-HACCP (1996);

-Coroborate cu o politica sustinuta de reducere permanenta a rezidurilor de solvent, imprimare si laminare de tip”solvent free”, laborator de microbiologie, si totodata auditati in permanenta de catre clientii nostri.

 

Suedpack- pasiune pentru imprimare !

Baroncini vă urează Crăciun Fericit și un Nou An prosper!
Autor: meatmilk  /   marți, 17 decembrie 2019

Dragi clienti si prieteni,   S-au implinit 16 ani de cand “Baroncini” a deschis societatea din Romania. Saisprezece ani de colaborare, implicand tehnologia noastra in sprijinul viitorului afacerilor si societatilor Dvs.   Si, pentru ca noi credem in viitor, si anul aceasta am sustinut asociatia italiana Associazione...

Campanie de rebranding a companiei Elit
Autor: meatmilk  /   luni, 9 decembrie 2019

”La Elit nu se schimbă nimic! Doar eticheta!” Rebranding de succes al producătorului ardelean de mezeluri inclus în top 10 companii din județul Alba   Pentru Elit, una dintre cele mai importante companii producătoare de mezeluri din România, cu o experiență de peste 16 ani în acest domeniu, 2019 a însemnat în primul...