Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 27 mai, 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30 mai, va susține prezentarea cu titlul  „Plasticul material miraculos din a carui solutie noi facem o problema” (citat Sadhguru).

 

 

Infiintata aproape cu 40 de ani in urma, firma Suedpack  s-a dezvoltat an dupa an ajungand in momentul de fata una dintre firmele de renume in domeniul filmelor destinate ambalarii, gratie atat dedicatiei intregii echipe, experientei dobandite de aceasta in sectorul productiei de filme laminate cat si datorita echipamentelor de inalta tehnologie detinute de catre aceasta.

 

Conceptul companiei este: „Ambalajele nu sunt numai o necesitate, acestea au functia complementara de a transforma produsul dumneavoastra dintr-un obiect comun  intr-o experienta vizuala”.

 

Atat succesul  firmei cat si al beneficiarilor este dependent de functionalitatea ambalajului. Firma Suedpack se distinge prin inovatiile pe care le-a adus in acest domeniu, cum ar fi Multipeel®, Reseal-It®, imprimarea filmelor flexibile si rigide, ambalaje destinate coacerii sub presiune in cuptoarele cu microunde, toate acestea putand fi tiparite intre straturi in pana la 10 culori pentru Flexo si in pana la 12 culori in Rotogravura.

 

-Suedpack traseaza tendinte si completeaza necesitatea de a crea o impresie aparte prin ambalaje inovatoare.

-Calitatea si protejarea mediului inconjurator, sunt concepte de baza in activitatea noastra de zi cu zi:

-Sistemul de management al mediului inconjurator- ISO 14001;

-Sistemul de urmarire al calitatii ISO 9001(1994);

-Sistemul de management al igienei BRC/IOP (2003);

-HACCP (1996);

-Coroborate cu o politica sustinuta de reducere permanenta a rezidurilor de solvent, imprimare si laminare de tip”solvent free”, laborator de microbiologie, si totodata auditati in permanenta de catre clientii nostri.

 

Suedpack- pasiune pentru imprimare !

C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...