Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sudpack este Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2014

Autor: Meat MIlkjoi, 27 martie, 2014

Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2014 care se va desfasura la Hotel Hilton din Sibiu, in zilele de 11 si 12 iunie 2014, sub titlul ”Finantare, Oprimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare intr-o piata globalizata!, va participa la eveniment, fiind reprezentata de domnul Remus Rogoz, Director General.

In sedinta generala din dimineata zilei de 12 iunie, domnul Remus Rogoz va sustine o comunicare in cadrul careia va prezenta activitatea companiei pe care o reprezinta, precum si cele mai noi solutii tehnologice Sudpack din domeniile ambalajelor.

Infiintata aproape cu 40 de ani in urma, Sudpack  s-a dezvoltat an dupa an, ajungand in momentul de fata una dintre firmele de renume mondial in domeniul filmelor destinate ambalarii, gratie, atat dedicatiei intregii echipe, experientei dobandite de aceasta in sectorul productiei de filme laminate, cat si datorita echipamentelor de inalta tehnologie detinute de catre aceasta.

Conceptul Sudpack este: „Ambalajele nu sunt numai o necesitate, acestea au functia complementara de a transforma produsul dumneavoastra dintr-un obiect comun  intr-o experienta vizuala”.

Atat succesul nostru cat si al dumneavoastra este dependent de functionalitatea ambalajului. Firma Sudpack se distinge prin inovatiile pe care le-a adus in acest domeniu, cum ar fi Multipeel®, Reseal-It®, imprimarea filmelor flexibile si rigide, ambalaje destinate coacerii sub presiune in cuptoarele cu microunde , toate acestea putand fi tiparite intre straturi in pana la 10 culori pentru Flexo si in pana la 12 culori in Rotogravura.

Suedpack traseaza tendinte si completeaza necesitatea de a crea o impresie aparte prin ambalaje inovatoare. Calitatea si protejarea mediului inconjurator, sunt concepte de baza in activitatea noastra de zi cu zi:

-Sistemul de management al mediului inconjurator- ISO 14001;

-Sistemul de urmarire al calitatii ISO 9001(1994);

-Sistemul de management al igienei BRC/IOP (2003);

-HACCP (1996);

-Coroborate cu o politica sustinuta de reducere permanenta a rezidurilor de solvent, imprimare si laminare de tip”solvent free”, laborator de microbiologie, si totodata auditati in permanenta de catre clientii nostri.

Suedpack- pasiune pentru imprimare !

Date de contact:

Persoana de contact: Remus Rogoz
Adresa: str. Panait Cerna nr 7, Bl M44, Sc 1, Ap 21, Sector 3, Bucuresti
Tel: +4021-321 60 61
Fax: +4021-321 67 08
Mobil: +40722-363 804
E-mail: remus.rogoz@suedpack.com
remus.rogoz@sudpack.ro
Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...