Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Sudpack, excelenta calitatii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Sudpack ofera beneficiarilor sai urmatoarele produse:

FILME RIGIDE
Au gama larga de aplicatii, fiind foarte usor de procesat in masinile de termoformare, prelungind viata de functionare a acestora. Acestea pot fi: transparente, opalescente, colorate; metalizate argintiu/argintiu sau auriu/argintiu; destinate pasteurizarii si sterilizarii produselor in interiorul ambalajelor; destinate coacerii produselor alimentare in cuptoare cu microunde; cu/ fara proprietati de exfoliere facila „PEEL”; cu/ fara bariera inalta impotriva gazelor inerte si a oxigenului „EVOH”; printate/ neprintate.

FILM ECOTERM
Film obtinut din PP(polipropilena) considerat ca fiind unul dintre filmele laminate cele mai versatile, datorita rezistentei sale la temperaturi inalte care fac cu putinta umplerea la cald a produselor alimentare cat si posibilitatea acestora de a fi sterilizate ulterior ambalarii. Se disting printr-o transparenta si stralucire superioara, putandu-se livra cu proprietati de inalta bariera, cu facilitatea de exfoliere facila, transparente sau colorate, putand fi utilizate atat la ambalarea produselor ce necesita tratament termic, cat si la incalzirea cu microunde.

FILME ECOFORM
Filmele Ecoform sunt bazate pe PS(polistiren) si intrunesc cele mai mari cerinte in termoformare, disponibile in stare transparenta, naturala sau colorata pe ambele suparafete. Sunt foliile cu cea mai buna curgere in matritele de formare ale masinilor. Se pot livra cu proprietati de inalta bariera si de exfoliere facila. Utilizare: umplere la cald pana la 75°C si congelare.

FILMELE ECOPET
Filmele rigide Ecopet sunt filme laminate bazate pe polyester, foarte transparente, cu o foarte buna rigiditate si foarte bune caracteristici de termoformare. Pot fi livrate cu caracteristici de inalta bariera si facilitate de exfoliere. Temperaturi optime de utilizare: 4°C si 60°C. Datorita tehnologiei de productie, aceste folii au o transparenta foarte mare si o masinabilitate foarte buna.

FILMELE ECOSTAR
Filmele Ecostar sunt considerate ca fiind vedetele filmelor rigide. Acestea pot fi metalizate argintiu sau auriu, avand in compunere polistiren sau polyester. Prezinta foarte bune proprietati de formare si rigiditate, dupa formare. Pot fi inzestrate cu proprietati „Peel” si se preteaza aplicatiilor de tip MAP sau „skin”, in combinatie cu folii superioare de tip skin.

FILME FLEXIBILE TERMOFORMABILE
Realizate prin coextrudare de tip „cast” a diferitilor polimeri de tip PA/PE, PP/PA/PE, pot indeplini cele mai inalte exigente in domeniul ambalarii sub vid, putand fi inzestrate cu proprietati de bariera la oxidare si umezeala. Aplicatii: congelare, pasteurizare, sterilizare, cu posibilitatea de printare in flexo si rotogravure.

FILME FLEXIBILE (TOP FILMS)
Filmele noastre au la baza polimeri tip PA sau OPA, polyester PET, polipropilena (OPP), etilen vinil alcool (EVOH), si sofisticate straturi de lipire din PE sau PP. Aceste folii se pot printa intre straturi sandwich, pana la 10 culori in flexografie sau pana la 12 culori, in rotogravura, la o singura trecere prin masina de printat. O ultima inovatie consta in lacuirea acestora cu un lac mat, care face ca atingerea acestora cu mana sa fie similara hartiei. Suntem printre singurii care pot printa folie metalizata pentru a conferi culorilor o reflexie deosebita, putand sa o demetalizam, pentru a putea deveni transparenta.

AMBALAREA SUB VID
Filmele sunt caracterizate printr-o claritate deosebita si o foarte buna bariera la oxigen. Pot fi inzestrate cu caracteristici de exfoliere facila(PEEL) si sunt rezistente la pasteurizare sau sterilizare. Prezinta o masinabilitate foarte buna si o buna rezistenta la perforare.

AMBALAREA IN ATMOSFERÃ PROTECTOARE (MAP)
Ambalarea in atmosfera modificata devine un trend care se dezvolta din ce in ce mai mult, atat in randurile procesatorilor de produse alimentare, cat si in randurile distribuitorilor si utilizatorilor finali care tind sa opteze pentru produse proaspete, sau semipreparate usor de preparat. In ambalarea de tip MAP, un amestec de gaze inerte(azot, dioxid de carbon) inlocuieste aerul continut in ambalaj, obtinandu-se un mediu in care este inhibata dezvoltarea germenilor patogeni, ai drojdiilor si mucegaiurilor. Acest tip de ambalare este foarte utilizat in cazul produselor foliate, unde fenomenul de respiratie a acestora este mult mai intens, determinand un proces de denaturare rapid.

AMBALAJE TIP SKIN PACK
Ambalajele de tip skin pack devin din ce in ce mai utilizate pentru produsele Premium. Pe langa caracteristicile optice foarte bune, acestea constituie o buna bariera pentru produsul impachetat, imbunatatind aspectul produsului si durata de garantie a acestuia. Datorita proprietatii acestora de a se mula perfect pe suprafata produsului, previn aparitia scurgerilor de lichid in tavita de prezentare.

AMBALAREA IN TÃVIÞE
Ambalarea in tavite de plastic cu ajutorul masinilor de tip traysealer, a carnii proaspete, este posibila prin utilizarea foliilor de inalta bariera si cu proprietati antifog (anticeata), care impiedica formarea picaturilor de condens. In gama de filme superioare destinate ambalarii in tavite puteti gasi filmul optim pentru aplicatia dvs.

FOLII FLOWPACK
Pentru a satisface solicitarile pietei in sectorul masinilor de ambalat de tip FFS(form/fill/seal), orizontale sau verticale, firma Sudpack a realizat folii fowpack cu transparenta foarte buna, bariera la gaze inerte si oxygen, si strat anticondens. Foliile prezinta o masinabilitate foarte buna si asigura realizarea de productivitati mari de ambalare. Pot fi printate continuu, sau repetitiv, pana la 10 culori.

PUNGI DE VID, TUBULARE, LIPITE PE TREI LATURI
Pungile pot fi in forma tubulara, cu lipitura pe trei laturi, pungi de tip Stand up cu baza de asezare ovala sau dreptunghiulara. Acestea pot fi inzestrate cu fermoar(zipper), cu taietura laterala pentru desfacere facila(notch), sau prevazute cu gaura de atarnare „eurohole”. Toate acestea se pot realiza din combinatii de straturi diferite, pentru a obtine o bariera la gaze foarte mare, sau o permeabilitate controlata, pentru produsele care au nevoie sa „respire”.

PUNGI DE MATURARE A BRANZEI
Procesul de obtinere al acestor pungi asigura o grosime constanta a peretilor care le formeaza si o distributie uniforma a permeabilitatii acestora in ceea ce priveste transferul de dioxid de carbon. Pungile de maturare au o excelenta rezistenta la penetrare si asigura produsului ambalat o durata de valabilitate de pana la 12 luni. Tipuri de pungi de maturare:
EMVAC – pentru ambalare si maturare branzeturi cu pasta tare si de tip Emmentaler;
EAE 120 – pentru ambalare si maturare branza feliata (durata mica de depozitare);
XVE 130 – pentru maturarea feliilor de branza, cu timp de stocare de pana la 12 luni.

SIG a lansat cartonul aseptic cu folie de aluminiu certificată ASI
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 18 iulie 2019

Pentru prima oară, SIG a lansat cartoane aseptice cu folie de aluminiu certificată ASI, disponibilă pentru consumatori, realizate în parteneriat cu B-Better, un brand de start de la platforma Unilever's Future Platform.   Aprovizionarea responsabilă   Standardul de inițiativă pentru managementul aluminiului (ASI) este...

Mintel: Avantajul ambalajelor interconectate
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 14 iunie 2019

Ambalajul interconectat devine din ce în ce mai necesar, fapt determinat de la fel de necesara conectare la nivel mondial, la economia globală, și în concordanță cu lumea on-line. Ca urmare, companiile au numeroase opțiuni de interconectare a ambalajului, deci, a produsului: coduri QR și alți markeri grafici, comunicarea NFC,...