Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Suinprod roman intra pe sectorul ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Suinprod Roman, membra a grupului Kosarom Pascani, isi completeaza obiectul de activitate cu cresterea ovinelor si porcinelor, a anuntat compania. Obiectul principal de activitate al societatii este cresterea si ingrasarea porcilor in sistem cu circuit inchis. Capacitatea de cazare a complexului de porci este de 40.000 capete, cu o productie anuala de peste 5.800 tone carne viu.

Genetica utilizata este de la firma P.I.C., lider mondial in acest domeniu.In intreaga unitate se aplica cea mai buna tehnologie de crestere a porcilor, utilizindu-se insamintarile artificiale (tehnologie I.M.V.), adaposturi modernizate si cele mai noi sisteme de productie. Materialul genetic este reprezentat de hibrizii GP 1050 si GP 1075, din incrucisarea lor rezultand scrofita Camborough.

De asemenea, inca din anul 2003, Suinprod SA Roman a finalizat si pus in functiune una dintre cele mai moderne fabrici de nutreturi combinate din tara. Capacitatea de productie pe cele doua linii de fabricatie este de 400 de tone/zi furaj finit in cazul nutretului negranulat si de 250 de tone/zi in cazul celui granulat. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Suinprod a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 57,5 mil. lei, inregistrand un profit brut de 1 milion de lei.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...