Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Suinprod roman intra pe sectorul ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Suinprod Roman, membra a grupului Kosarom Pascani, isi completeaza obiectul de activitate cu cresterea ovinelor si porcinelor, a anuntat compania. Obiectul principal de activitate al societatii este cresterea si ingrasarea porcilor in sistem cu circuit inchis. Capacitatea de cazare a complexului de porci este de 40.000 capete, cu o productie anuala de peste 5.800 tone carne viu.

Genetica utilizata este de la firma P.I.C., lider mondial in acest domeniu.In intreaga unitate se aplica cea mai buna tehnologie de crestere a porcilor, utilizindu-se insamintarile artificiale (tehnologie I.M.V.), adaposturi modernizate si cele mai noi sisteme de productie. Materialul genetic este reprezentat de hibrizii GP 1050 si GP 1075, din incrucisarea lor rezultand scrofita Camborough.

De asemenea, inca din anul 2003, Suinprod SA Roman a finalizat si pus in functiune una dintre cele mai moderne fabrici de nutreturi combinate din tara. Capacitatea de productie pe cele doua linii de fabricatie este de 400 de tone/zi furaj finit in cazul nutretului negranulat si de 250 de tone/zi in cazul celui granulat. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, Suinprod a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 57,5 mil. lei, inregistrand un profit brut de 1 milion de lei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...