Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sume platite unor beneficiari ai fondurilor europene, pana in mai 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), suma totala a platilor facute cu bani proveniti din fonduri europene catre fermieri, pana in luna mai 2012, a fost facuta publica.

Fondurile, decontate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2007 – 2013, reprezinta contributia alocata de guvernul roman si UE fondurilor europene in agricultura, informeaza agromania.ro.

Suma de 3,75 miliarde euro, careia I se adauga 571 milioane de euro, a fost acordata Romaniei, pana in 3 mai 2012, de catre Comisia Europeana. Procentul de absorbtie a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR depaseste astfel 42%.

Au fost depuse, pana in prezent, 99.251 cereri de finantare, dintre acestea fiind selectate 65.466 de cereri. Cele 58.439 proiecte contractate, insumeaza 5 miliarde de euro, din cele 7,36 euro reprezentand suma totala alocata Masurilor de investitii implementate de APDRP. (TS)

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....