Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Summit Agro pregăteşte sezonul 2014 cu o echipă extinsă

Autor: Meat MIlkjoi, 21 noiembrie, 2013

Compania Summit Agro, lider pe piaţa din România în furnizarea de produse pentru protecţia plantelor, seminţe pentru cultura mare şi îngrăşăminte, are noi membri în organizaţia sa. Silviu Caimac s-a alăturat companiei în noiembrie 2013, în poziţia de marketing manager, iar Cătălin Cojocaru este noul manager de resurse umane din septembrie 2013.

Decizia companiei vine pe fondul atenţiei sporite pe care compania o acordă pieţei din România. Summit Agro România doreşte să vină în 2014 cu o organigramă extinsă, adaptată condiţiilor actuale din agribusiness, în care angajaţii sunt mai aproape de distribuitorii şi fermierii lor. Silviu Caimac, noul manager de marketing are 34 de ani, a absolvit Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Bucureşti în 2004 şi a lucrat la companii multinaţionale din industria agro. Cătălin Cojocaru, manager de resurse umane, are 30 de ani, este licenţiat în Psihologie şi Ştiinţe Juridice şi vine cu o expertiză bogată în resurse umane din cadrul unor companii multinaţionale din diverse domenii, precum Samsung Electronics România, Banca Italo Romena sau Automobile Bavaria.

“Suntem o companie care oferă produse de calitate şi susţinem partenerii noştri prin servicii adăugate. Avem o echipă tehnică şi profesionistă ce poate oferi aceste servicii şi intenţionăm s-o mărim cu oameni dinamici şi entuziaşti. În plus, portofoliul de produse, al doilea bun al companiei după oameni, se va extinde şi el în 2014”, declară Alexandru Precup, Director General al Summit Agro România.

Succesul viitor şi operaţiunile companiei Summit Agro România, pe lângă echipa de vânzari, vor fi susţinute şi de echipa de management: Ando Takanori – Preşedinte, Alexandru Precup – Director General, Liliana Ionescu – Business Unit Director, Mihai Miriţescu – Director Departament Seminţe, Daniel Tabacu – Director Dezvoltare.

Summit Agro este înfiinţată în România în anul 1997 şi face parte din Sumitomo Corporation cu sediul central în Japonia. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România de compania Summit Agro amintim: Fury, Mospilan (insecticide), Cyflamid 5 EW, Topsin, Yamato (fungicide), Targa Super (erbicide), Picus 600 FS (tratament sămânţă) şi fertilizanţi (Elite, Last N).

Sumitomo Corporation are o istorie ce datează din 1630, este prezentă în 116 ţări, cu peste 700 de sucursale, având un număr de aproximativ 74000 de angajaţi. Corporaţia desfăşoară activităţi în diferite industrii: industria de metale, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

Pentru mai multe detalii şi informaţii, vă rugăm să îl contactaţi pe Silviu Caimac, la e-mail: silviu.caimac@sumi-agro.ro sau la telefon: 0741 273 280.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...