Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Supermarketurile belgiene nu vor mai vinde carne de porc castrat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Marile supermarket-uri din Belgia au anuntat ca vor opri vanzarile de carne de porc provenita de la porcii castrati, pana la sfarsitul anului. Acest fapt survine dupa ce fermele de suine Colruyt si Okay au fost de acord cu oprirea castrarii fizice si au anuntat ca vor folosi vaccinuri potrivit procedurii standard pentru cresterea porcilor masculi, reducandu-se astfel raspandirea in carne a infectiilor provenite de la vier.

O serie de teste efectuate de catre Colruyt Group pe 2.600 de animale dupa administrarea vaccinului Improvac au confirmat faptul ca vaccinarea a fost extrem de eficienta in reducerea mirosului sexual, iar animalele sunt mult mai prietenoase. Producatorul vaccinului, Pfizer Animal Health, a salutat descoperirea facuta de retailer cu privire la produsul pe care il fabrica.

„Exista pareri unanime intre legislatorii europeni si marile retele de aprovizionare cu carne de porc, cum ca avem nevoie de cat mai multe solutii pentru a creste animale prietenoase de sex masculin, fara a compromite calitatea carnii”, a declarat Pfizer Stephan Martin, responsabil cu comercializarea Improvac in Europa.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...