Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Supremia a cumpărat Tamaco Trading și Tamaco Pak din Danemarca

Autor: Maria Demetriadjoi, 14 ianuarie, 2016

Supremia Grup, liderul pieței de ingrediente alimentare și condimente din România, a achiziționat companiile Tamaco Trading si Tamaco Pak din Danemarca, care activează în această industrie, în vederea extinderii activității sale pe piața țărilor scandinave.

 

Achiziția va aduce companiei Supremia Grup o cifră de afaceri suplimentară de 10 milioane de euro în următorii doi ani și va deschide noi oportunități de colaborare cu clienți de pe piața din nordul Europei, se arată într-un comunicat al companiei. În urma preluării, Tamaco Trading va fuziona cu Tamaco Pak și va continua afacerile cu ingrediente alimentare, condimente și ambalaje, urmărind dezvoltarea companiei atât pe piața daneză cât și în celelalte țările scandinave.

 

„Ne dorim întărirea poziției de furnizor pe piața europeană”, a declarat Levente Bara, directorul general și proprietarul Supremia Grup, care a adăugat că este mândru că afacere sa este una dintre primele companii din România care achiziționează o companie din zona Scandinaviei.

 

Compania Supremia Grup, cu peste 300 de angajați, exportă ingrediente pentru industria alimentară în peste 30 de țări din lume având un portofoliu de peste 2.000 de clienți. Producătorul deține și rețeaua de magazine specializate Povești cu condimente noteză Magazinul Progresiv.

Importanța culorii și pigmenților naturali în laptele de vacă
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 29 martie 2019

Culoarea este unul dintre atributele care afectează percepția consumatorului asupra calității unui produs alimentar. Pe lângă aromă și textură, culoarea este considerată un atribut major, care contribuie la ideea generală de calitate. Prin urmare, în industria alimentară, evaluarea culorii a devenit o parte importantă a...

Aditivii naturali, soluții optime pentru procesarea cărnii
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 28 februarie 2019

Aditivii alimentari sunt utilizați pentru a facilita sau a completa o mare varietate de metode de producție alimentară. Cele două funcții de bază ale aditivilor sunt: ​​(1) să facă alimentele sigure prin conservarea lor, și (2), să facă alimentele să arate bine și să fie gustoase. În conformitate cu regula generală privind...