Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Supremia Grup a participat la târgul FI Istanbul

Autor: Ilie Stoianvineri, 17 mai, 2013

Supremia Grup a fost singura companie românească prezentă la târgul internațional Food Ingredients Europe desfășurat la Istanbul în perioada 7-9 mai 2013.

Expoziția a reunit producători de ingrediente alimentare din Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord și s-a desfășurat sub patronajul Ministerului Agriculturii din Turcia.  Deși Turcia este o țară cunoscută pentru producția de condimente și ierburi aromate, pe piață este încă o cerere mare pentru pentru mixuri funcționale dar mai ales pentru „know how”. Prin aceasta înțelegem soluții și rețete inovative, tehnologii moderne și informații despre tendințele pieței, altfel spus pachetul de produse și servicii pe care Supremia Grup îl oferă.

DSC_0520XDecizia de a investi în construirea unei rețele de clienți și în această parte a lumii urmărește îndeplinirea viziunii companiei de a ajunge, până în 2015, între primii 10 producători de ingrediente alimentare din Europa. Târgul din Istanbul a fost vizitat de peste 3000 de vizitatori din 75 de țări, 37% dintre aceștia fiind directori generali ai companiilor de profil iar 22% ocupând poziții de senior management. Statisticile organizatorilor (UBM Live) estimează că 70% dintre vizitatori au autoritate în decizia de achiziție a companiilor pe care le reprezintă. Această structură demografică demonstrează impactul pozitiv asupra exporturilor expozanților.

Pe lângă potențialii clienți, Supremia Grup a stabilit contacte importante și în domeniul achizițiilor. Pentru a oferi prețul corect pentru produsele sale, materiile prime sunt importate din întreaga lume iar căutarea de noi furnizori este o preocupare constantă a companiei.

Următorul târg internațional la care Supremia Grup va participa va fi Food Ingredients Frankfurt, 19 – 21 Noiembrie 2013, cel mai mare târg de ingrediente alimentare din lume. La acest eveniment sunt așteptați peste 1800 expozanți și 25000 vizitatori.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...