Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Supremia Grup va participa la Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 12 aprilie, 2017

Supremia Grup, liderul pieței românești de ingrediente și condimente pentru Industria alimentară, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va avea loc în zilele de 25, 26 mai.

 

După cum am anunțat recent, grupul de firme Supremia a ajuns la un acord cu firma franceză Solina Group, care, după obținerea acordului din partea Consiliului Concurenței, va prelua activele companiei transilvănene.

 

Referindu-se la activitatea firmei pe care a înființat-o și pe care a condus-o, domnul Dr. Ing. Levente Hugo Bara – General Manager Supremia Grup, afirmă „Astăzi,Supremia Grup este cel mai mare producător de condimente și ingrediente pentru industria alimentară din România și este considerat și unul dintre jucătorii importanți la nivelul pieței europene.

 

Avem integrată o companie din Danemarca, exportăm pe 4 continente și achiziționăm materie primă din 80 de țări.  Avem peste 300 de angajați care sunt permanent provocați la o carieră de succes.”

INSSE: Producția de lapte și lactate în ianuarie 2017 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 martie 2017

Conform ultimului raport al INSSE, in  luna  ianuarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna ianuarie 2016 cu 1,3%   În  luna  ianuarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de  la  exploataţiile  agricole ...

INSSE: Importurile de lapte-materie primă au crescut cu 22 %
Autor: meatmilk  /   marți, 7 martie 2017

Potrivit ultimului raport emis de INSSE, importurile de lapte-materie primă au crescut cu 22% în primele 11 luni ale anului 2016 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în timp ce exporturile au scăzut cu 37% în aceeaşi perioadă. Romania a importat lapte-materie primă şi derivate din lapte, cu excepţia branzeturilor, de peste...