Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Supremia Grup va participa la Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 12 aprilie, 2017

Supremia Grup, liderul pieței românești de ingrediente și condimente pentru Industria alimentară, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va avea loc în zilele de 25, 26 mai.

 

După cum am anunțat recent, grupul de firme Supremia a ajuns la un acord cu firma franceză Solina Group, care, după obținerea acordului din partea Consiliului Concurenței, va prelua activele companiei transilvănene.

 

Referindu-se la activitatea firmei pe care a înființat-o și pe care a condus-o, domnul Dr. Ing. Levente Hugo Bara – General Manager Supremia Grup, afirmă „Astăzi,Supremia Grup este cel mai mare producător de condimente și ingrediente pentru industria alimentară din România și este considerat și unul dintre jucătorii importanți la nivelul pieței europene.

 

Avem integrată o companie din Danemarca, exportăm pe 4 continente și achiziționăm materie primă din 80 de țări.  Avem peste 300 de angajați care sunt permanent provocați la o carieră de succes.”

Percepția consumatorilor asupra ingredientelor din produsele ”clean label”
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 31 mai 2017

Cererea de produse din carne din categoria ”clean label” nu prezintă niciun semn de atenuare, consumatorii de azi fiind mai preocupați de alimentele pe care le mâncă, decât înainte. Potrivit unei cercetări de piață efectuată în toamna anului trecut la nivel global și publicată recent de Corbion Purac, 42 % dintre consumatori...

INSSE: Colactarea internă a laptelui a scăzut, importul a crescut cu 9.8 %
Autor: meatmilk  /   luni, 10 aprilie 2017

Potrivit INSSE, in  luna  februarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de  unităţile procesatoare a scăzut faţă de luna februarie 2016 cu 0,7%.    În  luna  februarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de  la  exploataţiile  agricole  şi  centrele  de ...