Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Supremia Grup va participa la Conferința Internațională Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkmiercuri, 12 aprilie, 2017

Supremia Grup, liderul pieței românești de ingrediente și condimente pentru Industria alimentară, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, care va avea loc în zilele de 25, 26 mai.

 

După cum am anunțat recent, grupul de firme Supremia a ajuns la un acord cu firma franceză Solina Group, care, după obținerea acordului din partea Consiliului Concurenței, va prelua activele companiei transilvănene.

 

Referindu-se la activitatea firmei pe care a înființat-o și pe care a condus-o, domnul Dr. Ing. Levente Hugo Bara – General Manager Supremia Grup, afirmă „Astăzi,Supremia Grup este cel mai mare producător de condimente și ingrediente pentru industria alimentară din România și este considerat și unul dintre jucătorii importanți la nivelul pieței europene.

 

Avem integrată o companie din Danemarca, exportăm pe 4 continente și achiziționăm materie primă din 80 de țări.  Avem peste 300 de angajați care sunt permanent provocați la o carieră de succes.”

Solina Group a finalizat preluarea firmei Supremia Grup
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 iunie 2017

(Comunicat) Solina Group anunță finalizarea achiziției companiei Supremia Grup din România. Supremia Grup are sediul general în Alba Iulia (România) și filiale în Danemarca (Tamaco) și în Republica Moldova. Este cel mai mare producător de condimente și ingrediente pentru industria alimentară din România, cu peste 2300 de clienți,...

INSSE: Producția de lapte și lactate în aprilie 2017 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 iunie 2017

(Comunicat) Potrivit INSSE, în luna aprilie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna aprilie 2016 cu 0,3%.   În luna aprilie 2017, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a scăzut cu...