Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

SUPREMIA: PARTENER… DE 10 ANI

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Vineri, 21 ianuarie 2011, Supremia Grup, a inaugurat, cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate, noul sediu central din Alba Iulia. Compania Supremia Grup, infiintata in anul 2000, cu capital privat integral romanesc si detinuta de familia Bara, al carei administrator este omul de afaceri albaiulian Bara Levente Hugo, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata ingredientelor alimentare din Romania.

Supremia Grup, cu un numar de 170 de angajati si doua puncte de lucru, situate strategic in Bucuresti si Bacau, detine un portofoliu de peste 1.200 de clienti activi din Romania, dar si din Europa de Est.

In acest moment, compania „Supremia” traverseaza o perioada de dezvoltare accentuata, capacitatea fostului sediu dovedindu-se a fi insuficienta. Cifra de afaceri a companiei a atins in anul 2010 pragul de 24 de milioane de euro.

In plina criza economica si financiara, managementul companiei a decis sa se angajeze intr-o investitie de aproximativ 9 milioane de euro. Ambitiosul proiect, a fost dus la bun sfarsit, cu succes, cu sprijinul echipei „Supremia” si al partenerilor companiei. La realizarea acestuia, compania a beneficiat si de ajutor financiar nerambursabil de la Uniunea Europeana, prin accesarea fondurilor disponibile pe masura 123 ale F.E.A.D.R., prin intermediul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit in valoare aproximativa de 1,7 milioane de euro.

Fabrica de ingrediente alimentare a fost construita pe un teren de 50.000 mp, pus la dispozitie de Primaria Municipiului Alba Iulia, in urma cu aproape 3 ani.

Noul sediu central al companiei va functiona intr-o locatie moderna si spatioasa, cu o suprafata utila de aproximativ 13.500 mp, care asigura spatiul necesar si conditii de munca la standardele si cerintele cele mai ridicate.
Permanenta preocupare pentru inovatie si calitate a produselor marca SUPREMIA a determinat managementul companiei sa investeasca mai mult de 3 milioane de euro in tehnologia implementata in noua fabrica.

Inaugurarea noii locatii coincide atat cu aniversarea a 10 ani de „Parteneriat”, cat si cu implinirea a 10 ani de la data emiterii primei facturi. Planurile de viitor ale echipei Supremia includ unul dintre cele mai importante obiective: consolidarea pozitiei de lider al pietei ingredientelor alimentare din Romania si utilizarea avantajelor competitive pe care le detine in scopul dezvoltarii afacerii atat in Europa Centrala, cat si in Europa de Sud-Est.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de activitate, Supremia Grup multumeste tuturor partenerilor sai de afaceri, clientilor, furnizorilor strategici, institutiilor bancare si institutiilor publice.

Noua conferință Global GAP se adresează în primul rând fermierilor
Autor: meatmilk  /   luni, 6 februarie 2017

“LANȚUL  ALIMENTAR SCURT” – Bunele practici în agricultura românească aduse de certificarea GLOBAL G.A.P. A doua ediţie a conferinţei Global G.A.P. în România   Compania de consultanţă INAQ Consulting, în parteneriat cu proprietarul standardelor GLOBAL G.A.P.,va organiza in ziua de 24  februarie 2017, la orele...

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 ianuarie 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.   Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica...