Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sustain Agri finanțează fermierii români

Autor: Meat MIlkmarți, 5 noiembrie, 2013

Sustain Agri, organizație daneză non-profit, a participat la Indagra cu stand propriu, testând piața de agri-business și căutând să dezvolte relații de afaceri cu fermierii români care doresc să investească în dezvoltarea propriilor afaceri.

Sustain Agri dezvoltă programe de suport financiar pentru agricultură, finanțând achiziția de animale și tehnologii pentru sectorul de carne, pentru fermele de lapte dar și pentru agricultura mare.

Prezentă pe piața specifică din România încă de acum doi ani, Sustain Agri dorește accelerarea legăturilor de afaceri, urmând să ofere instrumete financiare și facilitând legături de business cu numeroși producători de utilaje și echipamente sau cu furnizori de animale de rasă, material genetic, animale de reproducție etc.

Recomandările DVSSA-Sibiu pentru crescătorii de ovine
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Activitarea de reproducţie (monta şi obţinerea de miei prin fătări în campanii organizate) reprezintă o etapă prioritară în tehnologia de creştere a ovinelor care asigură venituri importante prin vânzarea de miei vii, carne de miel, precum şi creşterea efectivului, sau înlocuirea animalelor reformate sau moarte, se arată într-o...

Controlul și eliminarea IVEMP în creșterea porcilor
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 14 ianuarie 2015

Infecția cu virusul encefalomiocarditei porcului – IVEMP (Encefalomyocarditis virus – EMPV) este o boală infecțioasă virală întâlnită la porcine de toate vârstele, îndeosebi la grupele de tineret porcin, fiind evidențiată printr-o mortalitate ce variază între 10% și 100%. Produsă de un cardiovirus, boala afectează deseori...