Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Sustenabilitatea, tema de referință la VIV Europe 2014

Autor: Meat MIlkmarți, 11 martie, 2014

VIV Europe 2014, cea mai prestigioasă expoziție dedicată inovațiilor în creșterea animalelor, producția cărnii, furajelor, sănătatea animalelor și siguranța alimentară va avea loc pe 20 și 22 mai anul acesta, informează The Meat Site.

În complexul Jaarbeurs Utrecht, acum ceva timp, în jur de 35 de ani, a început totul, organizatorii așteaptă participarea a 20 000 de participanți din 140 de țări. Mulți dintre aceștia, aproape jumătate, vor fi din Asia, Orientul Mijlociu, America de Sud și Rusia. Se mai așteaptă vizitatori din țări precum Ucraina și Kazakhstan.

Majoritatea vizitatorilor vor fi din Europa, în special din Germania, Polonia, Franța și Italia. VIV Europe organizează programe specific pentru vizitatori din Polonia și Ungaria.

În plus față de vizitatorii din industrie, vor fi deasemenea vizite din partea delegațiilor diplomatice care vor veni să ia parte la congresele științifice care sunt organizate în paralel cu expoziția.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...