Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

T boer & zn, in vizita la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania T Boer & zn din Olanda a fost prezenta, la invitatia revistei Fabrica de Carne, in vizita de prospectiune la Salonul International Fabrica de Carne, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie la Romexpo.

Infiintata inca din anul 1885 si specializata pe procesarea de vitel si manzat, compania olandeza opereaza la nivel global, ca membru independent al Van Drie Group, exportand in peste 50 de tari.

T Boer & zn furnizeaza, prin intermediul firmei Angst si Integra, organe si produse din clasa de lux pentru sistemul de horeca din Romania. Scopul vizitei reprezentantilor companiei olandeze a fost acela de a lua contact cu realitatile pietei romanesti de profil, de a studia cererea si oferta, intentionand sa dezvolte, in viitor, o linie de afaceri cu produse de lux preparate din carne de vitel si manzat.

Totodata, T Boer & zn intentioneaza sa demareze desfacerea propriilor produse si prin reteaua de retail din Romania, vizate fiind produse generaliste dar care isi vor pastra cu totul calitatea deosebita, asa cum ne-a asugurat domnul Witte.

Prezenta companiei olandeze a fost gazduita de standul Angst.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...