Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

T boer & zn, in vizita la salonul international fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Participanta la expozitia mondiala Anuga 2011 care s-a desfasurat la inceputul acestei luni la Koln, compania T Boer & zn din Olanda va fi prezenta, la invitatia revistei Fabrica de Carne, in vizita de prospectiune la Salonul International Fabrica de Carne, organizat de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie la Romexpo.

Infiintata inca din anul 1885 si specializata pe procesarea de vitel si manzat, compania olandeza opereaza la nivel global, ca membru independent al Van Drie Group, exportand in peste 50 de tari.

T Boer & zn furnizeaza, prin intermediul firmei Angst si Integra, organe si produse din clasa de lux pentru sistemul de horeca din Romania. Scopul vizitei reprezentantilor companiei olandeze este aceea de a lua contact cu realitatile pietei romanesti de profil, de a studia cererea si oferta, intentionand sa dezvolte, in viitor, o linie de afaceri cu produse de lux preparate din carne de vitel si manzat.

Fiind una dintre companiile care in permanenta s-au situat in avangarda industriei de procesare a carnii, T Boer & zn a oferit de fiecare data produse inovatoare, asa cum a fost cazul si la Anuga 2011, acolo unde vizitatorii au putut degusta momite de vitel de lapte.

Referitor la vizita pe care reprezentantii T Boer & zn o vor face la Salonul International Fabrica de Carne, domnul Erik Witte, directorul de vanzari al companiei, a declarat pentru FDC: Desi operam pe piata romaneasca de aproape 10 ani, dorim inca o data sa prospectam piata Romaniei. Vrem sa vedem care sunt obiceiurile de consum ale romanilor, sa luam contact cu firme de profil dintaradumneavoastra, cu reprezentanti ai retailului, pentru a ne deschide productia si spre Estul Europei.

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...