Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tabara: nu suntem in criza alimentara, suntem intr-o criza a puterii de cumparare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul agriculturii, Valeriu Tabera, sustine ca Romania nu se confrunta cu o criza alimentara, insa cu siguranta este intr-o criza a puterii de cumparare, anunta hotnews.ro. Potrivit ministrului, o criza alimentara ar insemna lipsa produselor de pe piata, ceea ce nu este cazul Romaniei.

„Este o criza de putere de cumparare, nu alimentara. Criza alimentara inseamna sa nu ai produse pe piata, sa fii ca inainte de 1989. Suntem chiar la un surplus. Daca va veti uita la anul trecut, si sper si la anii urmatori, ne apropiem de o balanta pozitiva, ori in cazul in care ar fi criza alimentara nu poti intra intr-un sistem pozitiv, sa exporti mai mult decat importi”, a explicat Tabara pentru Hotnews, la sfarsitul unui seminar pe teme agricole.

Potrivit sursei citate, Valeriu Tabara mai crede ca pentru cresterea puterii de cumparare in Romania este nevoie de relansarea tuturor sectoarelor economice. In ultima vreme au fost inregistrate majorari puternice de preturi la alimente.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...