Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taco bell sub ancheta federala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Detinatorul celui mai mare lant fast food bazat pe mancare mexicana, Taco Bell, se afla sub ancheta federala prin intermediul Departamentului de Sanatate din Oklahoma, in urma unor toxiinfectii a consumatorilor cu salmonela.

Potrivit Meat&Poultry, unsprezece clienti ai restaurantelor lantului amintit au reclamat tulburari ale sanatatii dupa ce au consumat produse Taco Bell.

Totodata, biroul similar din Atalanta a semnalat cazuri de salmonela in produsele aceluias lant de fast food.

In replica, Taco Bell a emis un comunicat in care afirma ca nu se poate stabili cu precizie daca toxiinfectiile au fost cauzate de mancarea mexicana produsa de companie, analizele laboratoarelor proprii neevidentiind nici un focar de infectie in lantul propriu de productie si desfacere.

Rezultatele anchetei vor fi facute publice in luna martie a acestui an.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...