Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taco bell sub ancheta federala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Detinatorul celui mai mare lant fast food bazat pe mancare mexicana, Taco Bell, se afla sub ancheta federala prin intermediul Departamentului de Sanatate din Oklahoma, in urma unor toxiinfectii a consumatorilor cu salmonela.

Potrivit Meat&Poultry, unsprezece clienti ai restaurantelor lantului amintit au reclamat tulburari ale sanatatii dupa ce au consumat produse Taco Bell.

Totodata, biroul similar din Atalanta a semnalat cazuri de salmonela in produsele aceluias lant de fast food.

In replica, Taco Bell a emis un comunicat in care afirma ca nu se poate stabili cu precizie daca toxiinfectiile au fost cauzate de mancarea mexicana produsa de companie, analizele laboratoarelor proprii neevidentiind nici un focar de infectie in lantul propriu de productie si desfacere.

Rezultatele anchetei vor fi facute publice in luna martie a acestui an.

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...