Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Taco bell sub ancheta federala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Detinatorul celui mai mare lant fast food bazat pe mancare mexicana, Taco Bell, se afla sub ancheta federala prin intermediul Departamentului de Sanatate din Oklahoma, in urma unor toxiinfectii a consumatorilor cu salmonela.

Potrivit Meat&Poultry, unsprezece clienti ai restaurantelor lantului amintit au reclamat tulburari ale sanatatii dupa ce au consumat produse Taco Bell.

Totodata, biroul similar din Atalanta a semnalat cazuri de salmonela in produsele aceluias lant de fast food.

In replica, Taco Bell a emis un comunicat in care afirma ca nu se poate stabili cu precizie daca toxiinfectiile au fost cauzate de mancarea mexicana produsa de companie, analizele laboratoarelor proprii neevidentiind nici un focar de infectie in lantul propriu de productie si desfacere.

Rezultatele anchetei vor fi facute publice in luna martie a acestui an.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...