Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taco bell sub ancheta federala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Detinatorul celui mai mare lant fast food bazat pe mancare mexicana, Taco Bell, se afla sub ancheta federala prin intermediul Departamentului de Sanatate din Oklahoma, in urma unor toxiinfectii a consumatorilor cu salmonela.

Potrivit Meat&Poultry, unsprezece clienti ai restaurantelor lantului amintit au reclamat tulburari ale sanatatii dupa ce au consumat produse Taco Bell.

Totodata, biroul similar din Atalanta a semnalat cazuri de salmonela in produsele aceluias lant de fast food.

In replica, Taco Bell a emis un comunicat in care afirma ca nu se poate stabili cu precizie daca toxiinfectiile au fost cauzate de mancarea mexicana produsa de companie, analizele laboratoarelor proprii neevidentiind nici un focar de infectie in lantul propriu de productie si desfacere.

Rezultatele anchetei vor fi facute publice in luna martie a acestui an.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...