Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taierea si comercializarea ambulanta a porcilor e interzisa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Antena satelor, Primaria Ramnicu Valcea a decis luni intensificarea controalelor in toate zonele periferice ale municipiului pentru a preveni taierea si comercializarea ilegala a porcilor.

„Porcii nu sunt ca mieii. Pe teritoriul municipiului Ramnicu Valcea este strict interzisa taierea si comercializarea ambulanta a porcilor. Nicio zona nu a primit si nu va primi in acest sens vreo autorizatie.

Rog cetatenii sa nu intre in capcana unor pretinsi comercianti si sa cumpere marfa despre care nu stiu nimic din punct de vedere sanitar. Nicio piata, nici un teren viran nu au primit deci vreun acord pentru taierea porcilor. Incepand de azi, politia locala va intensifica controalele si va amenda la sange orice incalcare a acestei directive”, a precizat primarul Ramnicului, Radulescu.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...