Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taierea si comercializarea ambulanta a porcilor e interzisa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Antena satelor, Primaria Ramnicu Valcea a decis luni intensificarea controalelor in toate zonele periferice ale municipiului pentru a preveni taierea si comercializarea ilegala a porcilor.

„Porcii nu sunt ca mieii. Pe teritoriul municipiului Ramnicu Valcea este strict interzisa taierea si comercializarea ambulanta a porcilor. Nicio zona nu a primit si nu va primi in acest sens vreo autorizatie.

Rog cetatenii sa nu intre in capcana unor pretinsi comercianti si sa cumpere marfa despre care nu stiu nimic din punct de vedere sanitar. Nicio piata, nici un teren viran nu au primit deci vreun acord pentru taierea porcilor. Incepand de azi, politia locala va intensifica controalele si va amenda la sange orice incalcare a acestei directive”, a precizat primarul Ramnicului, Radulescu.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...