Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taierea si comercializarea ambulanta a porcilor e interzisa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Antena satelor, Primaria Ramnicu Valcea a decis luni intensificarea controalelor in toate zonele periferice ale municipiului pentru a preveni taierea si comercializarea ilegala a porcilor.

„Porcii nu sunt ca mieii. Pe teritoriul municipiului Ramnicu Valcea este strict interzisa taierea si comercializarea ambulanta a porcilor. Nicio zona nu a primit si nu va primi in acest sens vreo autorizatie.

Rog cetatenii sa nu intre in capcana unor pretinsi comercianti si sa cumpere marfa despre care nu stiu nimic din punct de vedere sanitar. Nicio piata, nici un teren viran nu au primit deci vreun acord pentru taierea porcilor. Incepand de azi, politia locala va intensifica controalele si va amenda la sange orice incalcare a acestei directive”, a precizat primarul Ramnicului, Radulescu.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...