Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taierea si comercializarea ambulanta a porcilor e interzisa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asa cum informeaza Antena satelor, Primaria Ramnicu Valcea a decis luni intensificarea controalelor in toate zonele periferice ale municipiului pentru a preveni taierea si comercializarea ilegala a porcilor.

„Porcii nu sunt ca mieii. Pe teritoriul municipiului Ramnicu Valcea este strict interzisa taierea si comercializarea ambulanta a porcilor. Nicio zona nu a primit si nu va primi in acest sens vreo autorizatie.

Rog cetatenii sa nu intre in capcana unor pretinsi comercianti si sa cumpere marfa despre care nu stiu nimic din punct de vedere sanitar. Nicio piata, nici un teren viran nu au primit deci vreun acord pentru taierea porcilor. Incepand de azi, politia locala va intensifica controalele si va amenda la sange orice incalcare a acestei directive”, a precizat primarul Ramnicului, Radulescu.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...