Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tapflo rom va expune la saloanele fdc si fdl

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor fi gazdele companiei Tapflo Rom SRL, care va expune solutii tehnologice destinate industriei de procesare a carnii si industriei lactatelor.

Tapflo Rom S.R.L., filiala din Romania a grupului Tapflo, ofera pe piata romaneasca o gama foarte larga de pompe industriale, sisteme de dozare, sisteme de procesare, mixere industriale statice si dinamice, filtre, robinete, schimbatoare de caldura si alte produse necesare in procesele industriale, fabricate de grupul nostru si de alti cativa producatori renumiti. De asemenea firma noastra ofera servicii de proiectare pentru diverse industrii.

TAPFLO AB este o companie multinationala recunoscuta pe plan european ca furnizor de solutii pentru transportul, dozarea si procesarea lichidelor in procesele industriale.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...