Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Tapflo rom va expune la saloanele fdc si fdl

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor fi gazdele companiei Tapflo Rom SRL, care va expune solutii tehnologice destinate industriei de procesare a carnii si industriei lactatelor.

Tapflo Rom S.R.L., filiala din Romania a grupului Tapflo, ofera pe piata romaneasca o gama foarte larga de pompe industriale, sisteme de dozare, sisteme de procesare, mixere industriale statice si dinamice, filtre, robinete, schimbatoare de caldura si alte produse necesare in procesele industriale, fabricate de grupul nostru si de alti cativa producatori renumiti. De asemenea firma noastra ofera servicii de proiectare pentru diverse industrii.

TAPFLO AB este o companie multinationala recunoscuta pe plan european ca furnizor de solutii pentru transportul, dozarea si procesarea lichidelor in procesele industriale.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...