Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tapflo rom va expune la saloanele fdc si fdl

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Saloanele Internationale Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor fi gazdele companiei Tapflo Rom SRL, care va expune solutii tehnologice destinate industriei de procesare a carnii si industriei lactatelor.

Tapflo Rom S.R.L., filiala din Romania a grupului Tapflo, ofera pe piata romaneasca o gama foarte larga de pompe industriale, sisteme de dozare, sisteme de procesare, mixere industriale statice si dinamice, filtre, robinete, schimbatoare de caldura si alte produse necesare in procesele industriale, fabricate de grupul nostru si de alti cativa producatori renumiti. De asemenea firma noastra ofera servicii de proiectare pentru diverse industrii.

TAPFLO AB este o companie multinationala recunoscuta pe plan european ca furnizor de solutii pentru transportul, dozarea si procesarea lichidelor in procesele industriale.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...