Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Târg în curtea MADR

Autor: Meat MIlkluni, 2 decembrie, 2013

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a găzduit în curtea instituției un târg cu vânzare de produse agroalimentare cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei în data de 30 noiembrie, precum și a Zilei Naționale a României, 1 decembrie.

Astfel, producători agricoli din Moldova, Brașov, Maramureș și Tulcea au expus bunătăți tradiționale precum jambon de porc, piept de curcan afumat, tobă de casă, cârnați ciobănești, slăninuță de casă; brânzeturi – caș afumat, cașcaval, telemea, brânză de burduf, produse din pește – salată de icre de crap, produse afumate și marinate reci din pește. Nu au lipsit nici murăturile, fructele și legumele de sezon – ceapă, morcovi, cartofi, mere, precum și cozonacii tradiționali din Moldova, miere și produse apicole și vinuri.

În cursul după-amiezii de duminică, 1 decembrie, la ora 17.00, în prezența ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, a avut loc un spectacol de colinde susținut de un grup de colindători.

Tot atunci, ministrul Agriculturii a aprins luminițele din bradul de Crăciun din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. (TS)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...