Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Târg de Case de Marcat și Soluții Informatice de Gestiune

Autor: Ilie Stoianvineri, 11 octombrie, 2013

Ieri a inceput Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune, la Cheia, judetul Prahova. Evenimentul, organizat de Patronatul Comerciantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania, se desfasoara in perioada 10-13 octombrie.

Peste 50 de companii din domeniu sunt asteptate sa participe la editia din 2013 a Targului. Vineri, 11 octombrie, va avea loc un workshop pe tema „Legislatia Caselor de Marcat – necesitati de adaptare la noile conditii“, avandu-i ca invitati pe Doru Dudas, Director al Directiei de Legislatie si Reglementari Contabile din Ministerul Finantelor Publice, si Andrei Gerea, liderul grupului parlamentar al PNL, deputat, membru in Comisia Economica a Parlamentului Romaniei.

Deschiderea oficiala a Targului de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune 2013 va avea loc sambata, 12 octombrie, cand sunt programate conferinte si prezentari individuale la standuri. Pe langa conferinte si expozitie, participantilor li s-au pregatit seminarii profesionale pentru zilele de joi si sambata.
In cadrul conferintei de sambata, 12 octombrie, Magister Software a anuntat ca va sustine o prezentare pe tema Perfectionare profesionala prin programe de instruire continua – Platforma eLearning Magister. Evenimentul se incheie duminica, 13 octombrie, notează Magazin progresiv.

Ajuns la a 6-a editie, Targul de Case de Marcat si Solutii Informatice de Gestiune este o oportunitate de networking si specializare profesionala pentru specialistii din domeniul solutiilor pentru retail, firmele participante prezentand ultimele noutati si tendinte din domeniu.
Editia de anul acesta a Targului are drept partener oficial compania Valmed Freemex, distribuitor de aparatura fiscala. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...