Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Târg de produse tradiţionale în Zalău

Autor: Ilie Stoianvineri, 7 iunie, 2013

Asociaţia Produs de Cluj, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Cluj şi Primăria Municipiului Zalău, organizează în perioada 7-9 iunie, pe platoul de marmură din faţa Consiliului Judeţean Sălaj şi al Instituţiei Prefectului Judeţului Sălaj, un târg de produse tradiţionale din Transilvania.

Cei care doresc îşi vor putea cumpăra produse din lapte şi mezeluri de la producători din Cluj sau din Sălaj, care îşi vor prezenta oferta în cadrul târgului. Primarul Zalăului, Radu Căpîlnaşiu, a subliniat că în acest târg vor fi incluşi şi comercianţi cu produse tradiţionale din Sălaj, iar în fiecare zi a manifestărilor va avea loc şi câte un concert de muzică populară.

Târgul de la Zalău este organizat de Asociaţia “Produs de Cluj”, care are ca scop principal dezvoltarea durabilă şi promovarea produselor, a valorilor tradiţiei şi ale culturii, a turismului din zona judeţului Cluj şi din zona Transilvaniei. De asemenea, promovarea excelenţei în domeniul agriculturii, a meşteşugurilor tradiţionale, în vederea creşterii competitivităţii în acest domeniu şi a dezvoltării mediului rural, reprezentarea producătorilor locali, atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. (gazetadenord-vest.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...