Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Targ national de industrie alimentara si produse traditionale la suceava

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform agroazi.ro, la Suceava va avea loc un targ destinat producatorilor traditionali in care preparatele din carne vor sta la loc de cinste.

Astfel, carnati de Plescoi, tocanita de berbecut la ceaun, pastrama de oaie la gratar, costita afumata, pastrav in cobza si multe alte produse pregatite pentru a VIII-a editie a Targului Alimenta Traditional, care se va desasura intre 14 si 16 septembrie 2012, vor putea fi cumparate de vizitatori.

Timp de 3 zile, participantii celei de a VIII-a editii a targului de produse traditionale Alimenta Traditional, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava si Shopping City Suceava, au pregatit cele mai bune si mai gustoase produse traditionale, 100% naturale.

Expozitia se va desfasura in perioada 14 – 16 septembrie 2012, in parcarea SHOPPING CITY SUCEAVA, si va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 19:00.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...