Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Târg zootehnic și de tehnologie pentru fermă, la Vaslui

Autor: Meat MIlkjoi, 7 august, 2014

În perioada 5-7 septembrie 2014 va avea loc, în Parcul Expoziţional al OARZ Vaslui, a XIV-a ediţie a Expo Zoo Agroind Vaslui. Sectorul zootehnic va ocupa cea mai mare suprafaţă din spaţiul expoziţiei, urmând a fi prezentate cca. 110 taurine, 220 ovine, 20 caprine, păsări şi cabaline.

Vor fi de asemenea prezente firme ce comercializează utilaje agro-zootehnice şi firme din industria agroalimentară. Fermieri şi specialişti din toate judeţele Moldovei vor participa la expoziţie, iar organizatorii au anunţat că vor oferi participanţilor toate condiţiile pentru întâlniri şi discuţii cu factori de decizie de la nivel central şi local.

Expoziţia se va deschide în 5 septmebrie 2014 la ora 10.00. Bonitarea animalelor va avea loc în 6 septembrie, iar în ultima zi a expoziţiei, începând cu ora 14.00, se va desfăşura festivitatea de premiere a celor mai valoroase animale expuse.

Evenimentul este susţinut şi organizat de Consiliul Judeţean Vaslui, Prefectura Vaslui, Primăria Vaslui, ANARZ, DADR Vaslui, împreună cu asociaţiile crescătorilor de animale din Moldova. (Mai multe, pe www.agroinfo.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...