Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Targul produs de cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Produs de Cluj impreuna cu Consiliul Judetean Cluj organizeaza intre 15 si 23 decembrie cea de-a patra editie a Targului organizat sub genericul Produs de Cluj.

Conform presedintelui Consiliului Judetean, Alin Ghise, se anticipeaza ca un mare numar de clujeni sa se bucure de posibilitatea achzitionarii sau degustarii produselor traditionale locale din carne, a micilor si altor preparate la gratar, asezonate cu vin fiert.

La eveniment participa peste 50 de expozanti si alte cateva zeci de interpreti de muzica populara si colindatori. De Ignat, vizitatorii vor avea prilejul sa participe la taierea porcului si la pregatirea de caltabosi, carnati si alte produse specifice sarbatorilor de iarna.

Totodata, invitatii vor avea sansa de a castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cosurile cu produse de Cluj din gama celor ce fac obiectul manifestarii. (TS)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...