Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Targul produs de cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Produs de Cluj impreuna cu Consiliul Judetean Cluj organizeaza intre 15 si 23 decembrie cea de-a patra editie a Targului organizat sub genericul Produs de Cluj.

Conform presedintelui Consiliului Judetean, Alin Ghise, se anticipeaza ca un mare numar de clujeni sa se bucure de posibilitatea achzitionarii sau degustarii produselor traditionale locale din carne, a micilor si altor preparate la gratar, asezonate cu vin fiert.

La eveniment participa peste 50 de expozanti si alte cateva zeci de interpreti de muzica populara si colindatori. De Ignat, vizitatorii vor avea prilejul sa participe la taierea porcului si la pregatirea de caltabosi, carnati si alte produse specifice sarbatorilor de iarna.

Totodata, invitatii vor avea sansa de a castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cosurile cu produse de Cluj din gama celor ce fac obiectul manifestarii. (TS)

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...