Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Targul produs de cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Produs de Cluj impreuna cu Consiliul Judetean Cluj organizeaza intre 15 si 23 decembrie cea de-a patra editie a Targului organizat sub genericul Produs de Cluj.

Conform presedintelui Consiliului Judetean, Alin Ghise, se anticipeaza ca un mare numar de clujeni sa se bucure de posibilitatea achzitionarii sau degustarii produselor traditionale locale din carne, a micilor si altor preparate la gratar, asezonate cu vin fiert.

La eveniment participa peste 50 de expozanti si alte cateva zeci de interpreti de muzica populara si colindatori. De Ignat, vizitatorii vor avea prilejul sa participe la taierea porcului si la pregatirea de caltabosi, carnati si alte produse specifice sarbatorilor de iarna.

Totodata, invitatii vor avea sansa de a castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cosurile cu produse de Cluj din gama celor ce fac obiectul manifestarii. (TS)

35 mil. euro pentru investiții în procesarea și marketingul produselor agricole
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale anunță lansarea sesiunii de primire a proiectelor de investiții în procesarea și marketingul produselor agricole în vederea obținerii de produse neagricole, prin intermediul schemei GBER aferente submăsurii 4.2 din cadrul PNDR 2020, în perioada 21 decembrie 2018, ora 9:00 –...

TC România: Echipamente frigorifice de calitate, pentru un plus de profitabilitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) De la TC Romania, cei interesați pot ca să comande echipamente frigorifice profesionale pentru afaceri din domeniile HoReCa, medical și desfacere în magazine de produse alimentare cu amănuntul: vitrine și lăzi frigorifice, inclusiv insule frigorifice de calitate superioară.     Compania mai are în catalogul...