Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Targul produs de cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Produs de Cluj impreuna cu Consiliul Judetean Cluj organizeaza intre 15 si 23 decembrie cea de-a patra editie a Targului organizat sub genericul Produs de Cluj.

Conform presedintelui Consiliului Judetean, Alin Ghise, se anticipeaza ca un mare numar de clujeni sa se bucure de posibilitatea achzitionarii sau degustarii produselor traditionale locale din carne, a micilor si altor preparate la gratar, asezonate cu vin fiert.

La eveniment participa peste 50 de expozanti si alte cateva zeci de interpreti de muzica populara si colindatori. De Ignat, vizitatorii vor avea prilejul sa participe la taierea porcului si la pregatirea de caltabosi, carnati si alte produse specifice sarbatorilor de iarna.

Totodata, invitatii vor avea sansa de a castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cosurile cu produse de Cluj din gama celor ce fac obiectul manifestarii. (TS)

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...