Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Targul produs in bucovina, amanat la timisoara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targul Produs in Bucovina, programat sa inceapa in 7 octombrie, la Timisoara, a fost amanat, conform postului Radio Suceava, pana la o data ce va fi stabilita ulterior.

La randul sau, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca evenimentul programat pentru 7 –9 octombrie a fost amanat deoarece din motive obiective, Florin Piersic, unul dintre promotorii proiectului initiat de Asociatia Produs in Bucovina impreuna cu C.J. Suceava, nu poate ajunge la Timisoara.

Din aceasta asociatie fac parte cateva zeci de producatori si procesatori de lapte.

Saptamana trecuta, consilierii judeteni din Suceava au aprobat proiectul de hotarare privind alocarea unui buget de 60.000 de lei pentru desfasurarea si promovarea Targului de Toamna de la Timisoara.

In cadrul Consiliului Judetean suceava au intervenit insa dispute intre consilierii care au votat proiectul si cei care s-au opus, afirmand ca Asociatia Produs in Bucovina este o grupare care inregistreaza profit comercial si – in consecinta – nu trebuie sa organizeze astfel de evenimente pe bani publici.

In replica, Gheorghe Flutur i-a acuzat pe oponentii actiunii ca isi demonstreaza in acest fel subordonarea la jocurile politicianiste si dezinteresul pentru promovarea Bucovinei. (TS)

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...