Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Targul produs in bucovina, amanat la timisoara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targul Produs in Bucovina, programat sa inceapa in 7 octombrie, la Timisoara, a fost amanat, conform postului Radio Suceava, pana la o data ce va fi stabilita ulterior.

La randul sau, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca evenimentul programat pentru 7 –9 octombrie a fost amanat deoarece din motive obiective, Florin Piersic, unul dintre promotorii proiectului initiat de Asociatia Produs in Bucovina impreuna cu C.J. Suceava, nu poate ajunge la Timisoara.

Din aceasta asociatie fac parte cateva zeci de producatori si procesatori de lapte.

Saptamana trecuta, consilierii judeteni din Suceava au aprobat proiectul de hotarare privind alocarea unui buget de 60.000 de lei pentru desfasurarea si promovarea Targului de Toamna de la Timisoara.

In cadrul Consiliului Judetean suceava au intervenit insa dispute intre consilierii care au votat proiectul si cei care s-au opus, afirmand ca Asociatia Produs in Bucovina este o grupare care inregistreaza profit comercial si – in consecinta – nu trebuie sa organizeze astfel de evenimente pe bani publici.

In replica, Gheorghe Flutur i-a acuzat pe oponentii actiunii ca isi demonstreaza in acest fel subordonarea la jocurile politicianiste si dezinteresul pentru promovarea Bucovinei. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...