Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Targul produs in bucovina, amanat la timisoara

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Targul Produs in Bucovina, programat sa inceapa in 7 octombrie, la Timisoara, a fost amanat, conform postului Radio Suceava, pana la o data ce va fi stabilita ulterior.

La randul sau, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca evenimentul programat pentru 7 –9 octombrie a fost amanat deoarece din motive obiective, Florin Piersic, unul dintre promotorii proiectului initiat de Asociatia Produs in Bucovina impreuna cu C.J. Suceava, nu poate ajunge la Timisoara.

Din aceasta asociatie fac parte cateva zeci de producatori si procesatori de lapte.

Saptamana trecuta, consilierii judeteni din Suceava au aprobat proiectul de hotarare privind alocarea unui buget de 60.000 de lei pentru desfasurarea si promovarea Targului de Toamna de la Timisoara.

In cadrul Consiliului Judetean suceava au intervenit insa dispute intre consilierii care au votat proiectul si cei care s-au opus, afirmand ca Asociatia Produs in Bucovina este o grupare care inregistreaza profit comercial si – in consecinta – nu trebuie sa organizeze astfel de evenimente pe bani publici.

In replica, Gheorghe Flutur i-a acuzat pe oponentii actiunii ca isi demonstreaza in acest fel subordonarea la jocurile politicianiste si dezinteresul pentru promovarea Bucovinei. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...