Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Tatiana Cimpoeşu, Agricola Bacău, în top“200 femei din business”

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 13 martie, 2013

Tatiana Cimpoeşu, vicepreşedinte al Grupului Agricola, din Bacău, a fost nominalizată în topul “200 cele mai puternice femei din business”, întocmit de revista Business Magazin şi dat publicităţii ieri, 11 martie.

Practic – spun autorii -, “nu ne-am dorit și nici nu am realizat un clasament. Am prezentat 200 de femei care au reuşit să inventeze, să creeze afaceri sau să conducă businessuri de sute de milioane sau chiar miliarde de euro”.
Portretul făcut de autorii topului Tatianei Cimpoeşu apare la categoria “Pieţe industriale” şi scoate în evidenţă continuitatea angajamentului său în Grupul Agricola, care numără peste 20 de ani de muncă.

De patru ani, însă, este vicepreşedinte al acestui Grup, care a avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro anul trecut, şi răspunde direct de afacerile cu carne de pasăre, care acoperă două treimi din rulajele Agricola. (Mai multe, pe www.ziaruldebacau.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...