Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Taxarea inversa pentru carneeste posibila

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Mediafax, citat de Agroazi, Romania poate obtine taxarea inversa la carne dupa ce semnalele primite de la Comisia Europeana sunt pozitive, in urma solicitarii de catre oficialitatile de la Bucuresti in acest sens.

„Am notificat Uniunea Europeana pentru taxarea inversa la legume si fructe si exista sanse sa obtinem aceeasi procedura, ca si la cereale si plante tehnice, inclusiv pentru carne”, a declarat Valeriu Tabara, ministrul agriculturii,la seminarul Mediafax Talks about Agriculture. Potrivit acestuia, o astfel de masura se impune dupa ce taxarea inversa la cereale a fost aprobata recent.

Guvernul a decis sa aplice taxarea inversa la cereale si plante tehnice, incepand cu 1 iunie 2011 si pentru circa doi ani, premierul Emil Boc sustinand ca aceasta masura, pentru care au fost obtinute toate avizele UE, reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de combatere a evaziunii fiscale.

Potrivit Ministerului Finantelor, taxarea inversa la cereale si plante tehnice va genera venituri bugetare suplimentare de 240 milioane lei in acest an si 410 milioane lei anul viitor.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...