Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Taxarea inversa pentru carneeste posibila

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Mediafax, citat de Agroazi, Romania poate obtine taxarea inversa la carne dupa ce semnalele primite de la Comisia Europeana sunt pozitive, in urma solicitarii de catre oficialitatile de la Bucuresti in acest sens.

„Am notificat Uniunea Europeana pentru taxarea inversa la legume si fructe si exista sanse sa obtinem aceeasi procedura, ca si la cereale si plante tehnice, inclusiv pentru carne”, a declarat Valeriu Tabara, ministrul agriculturii,la seminarul Mediafax Talks about Agriculture. Potrivit acestuia, o astfel de masura se impune dupa ce taxarea inversa la cereale a fost aprobata recent.

Guvernul a decis sa aplice taxarea inversa la cereale si plante tehnice, incepand cu 1 iunie 2011 si pentru circa doi ani, premierul Emil Boc sustinand ca aceasta masura, pentru care au fost obtinute toate avizele UE, reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de combatere a evaziunii fiscale.

Potrivit Ministerului Finantelor, taxarea inversa la cereale si plante tehnice va genera venituri bugetare suplimentare de 240 milioane lei in acest an si 410 milioane lei anul viitor.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...