Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

TC România: Avantajele camerelor frigorifice vitrate

Autor: meatmilkluni, 10 decembrie, 2018

(Comunicat) Daca ne-am deschis de curand un supermarket stim prea bine ca avem foarte multe produse care au nevoie de temperaturi speciale de depozitare. Sucuri, bauturi alcoolice, carne, mezeluri, lactate, toate trebuie sa stea cat mai bine pana sa fie cumparate si sa poata fi observate si alese de clienti ori de cate ori doresc acest lucru.

 

Camerele frigorifice vitrate sunt o alegere ideala pentru clienti multumiti si produse de calitate tinute in conditii optime de fiecare data. Printre avantajele camerelor vitrate se numara spatiul redus ocupat, compartimentarea foart ebuna, rafturile rezistente pe care se pot pune destule produse. La acestea se adauga si consumul redus de energie electrica, iluminatul interior cu LED-uri, sistemul de racire performant si designul modern care permite o intretinere simpla.

 

Camerele vitrate au pana la opt usi, se poate vedea in interior sifiecare client isi poate alege ce doreste din aceste camere frigorifice vitrate. Un alt avantaj notabil al camerelor vitrate tine si de amplasare. Daca vreti mai multe camerefrigorifice intr-o anumita zona acestea se vor potrivi foarte bine pe un perete pentru ca sunt compacte si simplu de mutat dintr-un loc in altul.

 

De asemenea, camerele vitrate asigura o racire diferita daca sunt modulare, asta insemnand ca in diverse zone din interior pot fi setate temperaturi diverse, in functie de produsele care intra acolo. Ca sa profitati de aceste avantaje si sa vaputeti baza pe racirea produselor le puteti comanda la preturi bune de pe TC Romania.

 

TC Romania are oferte variate, asigura si service, fiind vorba de un producator si distribuitor cu experienta de echipamente frigorifice respectat pe piata autohtona. Produsele de la TC Romania se transporta gratuit, la fiecare comanda beneficiati si de consultanta gratuita asigurata de specialisti cu experienta, preturile suntbune de fiecare data.

TC România: Echipamente frigorifice de calitate, pentru un plus de profitabilitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) De la TC Romania, cei interesați pot ca să comande echipamente frigorifice profesionale pentru afaceri din domeniile HoReCa, medical și desfacere în magazine de produse alimentare cu amănuntul: vitrine și lăzi frigorifice, inclusiv insule frigorifice de calitate superioară.     Compania mai are în catalogul...

TC România: Sfaturi pentru alegerea simplă a echipamentelor frigorifice
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) In mai toate, afacerile unde sunt produse congelate sau refrigerate avem nevoie de echipamente frigorifice speciale pentru o depozitare cat mai eficienta.   Lista magazinelor online care comercializeaza astfel de echipamente este destul de mare, oferta este foarte variata, astfel incat va fi dificil sa ne oprim asupra unui...