Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

TC România: Camere frigorifice profesionale pentru păstrarea produselor perisabile

Autor: meatmilkluni, 7 ianuarie, 2019

(Comunicat) Echipamentele frigorifice produse și comercializate de TC România Crown Cool se bucură de o largă apreciere în rândul beneficiarilor, fiind de o calitate deosebit de bună.

 

Camerele frigorifice profesionale se folosesc în unitățile de preparare și prelucrare a cărni și a lactatelor la scară industrială, precum și în restaurante, pizzerii, baruri.

 

Constructiv, o cameră frigorifică este o structură profesională formată din panouri tip sandwich,îmbinate cu ajutorul unor elemente speciale.

 

Camerele frigorifice standard sunt realizate la dimensiunile și cu volumele cele mai solicitate în practică de către beneficiari, au dotări standard, astfel se va putea instala și utiliza cât mai rapid.

 

Camerele frigorifice personalizate sunt create conform cerințelor concrete ale clienților, și au dimensiuni diferite decât cele obișnuite, precum și dotări speciale, de cele mai multe ori suplimentare.

 

Depozitarea pe termen lung a produselor alimentare se realizează printr-un proces în care proprietățile alimentare nu se pierd, iar camerele frigorifice sunt de mare ajutor în acest sens. Camerele frigorifice de congelare sunt utilizate în procesul de păstrare a mărfurilor, potcongela și stoca produsele timp de până la un an.

 

Camerele profesionale de refrigerare cel mai des sunt utilizate de companii pentru depozitarea mărfurilor perisabile diverse: în special produse alimentare carne, lactate, legume fructe, dar și medicamente, flori etc. Opțional se pot realiza și camere frigorifice modulare, cu zone de temperaturi diferite.

 

Tunelele de congelare rapidăsunt recomandate la congelarea specială a produselor în cantități industriale: fabrici de procesare a cărnii, fabrici de lactate, fabrici de conserve de pește, etc.

 

Datorită tehnologiei utilizate se permite scăderea rapidă a temperaturii, se vor menține caracteristicile calitative ale alimentelor, permite evitarea apariției bacteriilor, cauza principală a alterării alimentelor. Ciclul rapid de scădere a temperaturii va păstra prospețimea produselor.

 

Camerele frigorifice demontabile sunt, cel mai adesea, folosite de către antreprenori pentru montarea în spații închiriate. Astfel de camere de frig pot fi dezmembrate  de o echipă specializată, și instalate din nou, în alte încăperi, după necesitățile obiective ale agentului economic.

 

 

Camerele frigorifice fixe produse de TC Romania Crown Cool se caracterizează printr-o calitate remarcabilă. Pentru pereți se utilizează panouri sandwich cu spumă poliuretanică – un material recunoscut pentru prin izolația foarte bună pe care o oferă.

 

Alte echipamente frigorifice comercializate de TC Romania Crown Cool, recomandate pentru procesatorii de carne și lactate sunt: vitrine frigorifice orizontale pentru mezeluri și lactate, rafturi frigorifice, lăzi congelatoare, vitrine frigorifice maturare carne.

TC România: Sfaturi pentru alegerea simplă a echipamentelor frigorifice
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) In mai toate, afacerile unde sunt produse congelate sau refrigerate avem nevoie de echipamente frigorifice speciale pentru o depozitare cat mai eficienta.   Lista magazinelor online care comercializeaza astfel de echipamente este destul de mare, oferta este foarte variata, astfel incat va fi dificil sa ne oprim asupra unui...

TC România: Avantajele camerelor frigorifice vitrate
Autor: meatmilk  /   luni, 10 decembrie 2018

(Comunicat) Daca ne-am deschis de curand un supermarket stim prea bine ca avem foarte multe produse care au nevoie de temperaturi speciale de depozitare. Sucuri, bauturi alcoolice, carne, mezeluri, lactate, toate trebuie sa stea cat mai bine pana sa fie cumparate si sa poata fi observate si alese de clienti ori de cate ori doresc acest...