Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

TC România: Cum se întrețin corect vitrinele frigorifice

Autor: meatmilkjoi, 17 ianuarie, 2019

(Comunicat) Există anumite sfaturi de utilizare simple pentru ca echipamentele de refrigerare, mai ales vitrinele frigorifice, achiziționate de la TC România, să vă deservească pentru o perioadă lungă, fără probleme care să necesite reparații complexe și costisitoare.

 

Întreținerea corectă a echipamentelor producătoare de frig, cheia unui profit pe termen lung

 

Funcționarea corectă a echipamentelor comerciale de refrigerare reprezintă un element indispensabil pentru o activitate profitabilă a oricărui magazin ce comercializează produse perisabile. Calitatea și modul de păstrare al alimentelor sunt pilonii fundamentali pe care se sprijină notorietatea unui agent comercial en-detail.

 

Montajul echipamentului, mentenanța și reparațiile curente trebuiesc realizeazate numai de către acei tehnicieni frigotehniști specializați. Este bine să cumpărați utilaje frigorifice de la TC România, acest furnizor renumit, deoarece asigura și un service profesionist pentru produsele lor.

 

Înainte de punerea în funcțiune, personalul firmei beneficiare care va utiliza echipamentul achiziționat trebuie să se informeze din cartea tehnică a produsului despre cum să îl utilizeze corect, pentru a nu se accidenta și a nu-l strica din greșeală.

 

Sistemele de refrigerare nu trebuie deplasate prin impingere sau tragere, dacă este necesară mutarea lor, ci doar cu ajutorul unor echipamente speciale de transport pentru utilajele cu greutate mare. Doar așa se poate evita deformarea sau deteriorarea unor componente interne.

 

Sub nici o formă nu se trage de pereții laterali ai vitrinelor frigorifice sau de părțile mobile (uși) deoarece există riscul de rupere al acestora, dată fiind greutatea echipamentelor respective.

 

Nu se utilizează produsele frigorifice respective în cazul în care  motoarele electrice, dispozitivele de automatizare etc. nu sunt acoperite de capace.

 

Întreținerea trebuie efectuată lunar sau chiar mai des, în conformitate cu fișa tehnică a vitrinelor frigorifice.

 

Setul minimal de lucrări de mentenanță pentru un echipament de refrigerare

 

– verificarea generală a stării tehnice a produsului printr-o inspecție externă;

– verificarea stării cablurilor de împământare și a conexiunilor acestora;

– verificarea funcționării sistemului de iluminare;

– verificarea funcționării sistemului de evaporare condens

– curățarea condensatorului de praf și alte particule de murdărie;

– verificarea etanșeității sistemului de răcire.

 

Întreținerea echipamentelor frigorifice se poate efectua numai de personal autorizat.

 

Trebuie respectată cu foarte mare strictețe încărcarea corectă a echipamentului frigorific comercial și temperatura necesară pentru diferitele produse depozitate înăuntru.

 

Specialiștii TC România pot să vă sfătuiască cel mai bine în legătură cu ce echipamente producătoare de frig se pretează la condițiile climatice de la noi, în funcție de specificul business-ului pe care îl desfășurați. Plus că transportul este gratuit, dacă le veți achiziționa de la compania amintită.

 

La sesizarea oricăror semne de funcționare anormală a vitrinei (scurgeri de agent frigorific, sesizarea de furnicături la mâini atunci când se ating părțile metalice etc.), este necesară deconectarea imediată a echipamentului de la rețeaua de alimentare, scoaterea produselor alimentare stocate în interior și anunțarea urgentă a  specialiștilor frigotehniști pentru a remedia defecțiunea apărută.

În 2018, stocul de spații logistice a ajuns la 3,8 mil. mp.
Autor: meatmilk  /   joi, 14 martie 2019

(Comunicat) CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, anunță principalele rezultate raportate pe piața spațiilor logistice și industriale din România, în 2018.   Stocul modern a atins 3,8 milioane metri pătrați la nivel național, dintre care 81% se află în clădiri de clasă A, iar 70% se...

Alege produse profesionale de refrigerare de la TC România
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 ianuarie 2019

(Comunicat) De la firma TC Romania nu numai ca se pot achizitiona echipamente pentru supermarketuri, depozite, productie de alimente, cafenele si restaurante,  compania ofera si un ciclu complet de servicii necesare pentru a lansa astfel de produse frigorifice.   Avand in vedere ca aceste echipamente frigorifice sunt proiectate pentru...