Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

TC România: Echipamente frigorifice de calitate, pentru un plus de profitabilitate

Autor: meatmilkmiercuri, 19 decembrie, 2018

(Comunicat) De la TC Romania, cei interesați pot ca să comande echipamente frigorifice profesionale pentru afaceri din domeniile HoReCa, medical și desfacere în magazine de produse alimentare cu amănuntul: vitrine și lăzi frigorifice, inclusiv insule frigorifice de calitate superioară.

 

 

Compania mai are în catalogul de produse și: rafturi frigorifice, camere frigorifice, dozatoare de băuturi și multe altele.

 

Agenții economici interesați pot să comande lăzi frigorifice cu geamuri transparente și cu geamuri glisante, care pot fi personalizate în funcție de cerințele specifice. În plus, beneficiază și de transport gratuit și service rapid pentru produsele achiziționate, oriunde pe teritoriul național.

 

Lăzile frigorifice dorite se pot selecta ușor de pe site-ul TC România, deoarece există aici filtre intuitive pentru alegerea acestor echipamente de răcire după criterii diverse:

 

– volumul brut (în litri),;

– modul de control al temperaturii;

– tipul de răcire;

– tipul agentului de refrigerare;

– înălțimea lăzii;

– adâncimea lăzii;

– lățimea lăzii;

– puterea: între 0 și 700 W.

 

Lăzile frigorifice profesionale cu geam drept sau înclinat pentru alimente și/sau băuturile care necesită păstrarea la temperaturi scăzute sunt de o calitate ireproșabilă, ușor de reglat și utilizat, durabile în funcționare.

 

Ladă frigorifică cu capac tip flip-flop USS 300 B2K

 

Este un echipament profesional pentru băuturi cu capac tip flip-flop, cu exteriorul de culoare albă și pereții interiori realizați din aluminiu eloxat, termostat mecanic, dezghețare mecanică și rotile întărite. Este proiectată în așa fel încât se pot păstra până la 413 doze de 0,33 litri sau 322 sticle cu băuturi diverse, de capacitate 500 ml.

 

Ladă frigorifică cu capac glisant din sticlă USS 300 SC

 

Acest model de ladă frigorifică pentru băuturi are capac din sticlă glisantă, albă la exterior și, la fel ca echipamentul anterior, cu pereții interiori din aluminiu eloxat, termostat mecanic, dezghețare mecanică, rotile întărite. Are aceeași capacitate ca și lada frigorifică cu capac tip flip-flop USS 300 B2K.

 

Ladă frigorifică cu geamuri glisante curbate UMD 1850 S BODRUM

 

Pentru supermarket-uri, cel mai bun echipament de la TC România poate fi reprezentat de modelul de ladă frigorifică cu geamuri glisante curbate, exteriorul alb, interiorul din aluminiu eloxat, termostat digital, afişaj digital al temperaturii și dezghețare manuală (cu sau fără coșuri metalice). Permite îmbinarea în serie a mai multor asemenea lăzi de-a lungul unui perete.

 

Când este vorba de mâncare, automat ne gândim la sănătate, la siguranța celor ce vor consuma respectivele alimente sau băuturi, de aceea nu trebuie să existe deficiențe în producerea, depozitarea, transportul și prezentarea în magazine a produselor respective.

 

Dacă o defecțiune a echipamentului de refrigerare nu se rezolvă prompt apar pierderi, inclusiv de încredere din partea cumpărătorilor, aspect care, în cele din urmă, poate conduce chiar și la faliment.

 

Iată de ce trebuie achiziționate cele mai bune echipamente frigorifice, dar și să se asigure un service rapid pe toată durata lor de funcționare.

Dunwell cucerește 15% din piața logistică încă din primul an
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) La doar un an de la înființare, Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, reușește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. In 2018, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzactii pentru 76.600 mp de spații industriale...

TC România: Camere frigorifice profesionale pentru păstrarea produselor perisabile
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Echipamentele frigorifice produse și comercializate de TC România Crown Cool se bucură de o largă apreciere în rândul beneficiarilor, fiind de o calitate deosebit de bună.   Camerele frigorifice profesionale se folosesc în unitățile de preparare și prelucrare a cărni și a lactatelor la scară industrială,...