Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

TC România: Sfaturi pentru alegerea simplă a echipamentelor frigorifice

Autor: meatmilkvineri, 14 decembrie, 2018

(Comunicat) In mai toate, afacerile unde sunt produse congelate sau refrigerate avem nevoie de echipamente frigorifice speciale pentru o depozitare cat mai eficienta.

 

Lista magazinelor online care comercializeaza astfel de echipamente este destul de mare, oferta este foarte variata, astfel incat va fi dificil sa ne oprim asupra unui echipament pentru afacerea detinuta.

 

Pentru a alege mai usor data viitoare cand va cumparati echipamente frigorifice puteti tine cont de cateva sfaturi. In primul rand orientati-va spre siteurile de specialitate, cu experienta, care au contracte cu cele mai mari firme producatoare. Site-ul nostru nu este un magazin virtual.

 

In al doilea rand, cumparati echipamente de la firmele care vand in mod curent produsele detinute. E suficient sa cititi pe blogul de pe site-ul lor sau pe alte forumuri ca sa vedeti cam ce servicii au si ce calitate sunt produsele.

 

In al treilea rand, preferati firmele care ofera si consultanta data de specialisti, cum e si TC Romania. Cu sfatul unui specialist puteti alege mai usor camerefrigorifice sau orice echipamente frigorifice doriti, stiti la ce sa va asteptati si cum sa le folositi corect, puteti gasi raspuns la toate intrebarile dumneavoastra.

 

In al patrulea rand, comparati produsele inainte de a le cumpara, si la nivelul pretului, si la nivelulcaracteristicilor tehnice. De exemplu, pe TC Romania e usor sa comparati camere frigorifice pentru ca au descrierile complete si preturile usor de urmarit.

 

Luati o decizie de cumparare doar cand gasiti produsul la pretul cel mai bun si cu cele mai bune caracteristici tehnice. Nu in ultimul rand, atentie si la transport s iretur. E bine sa aveti transport gratuit, mai ales ca aceste produse vor costa destul de mult.

Dunwell cucerește 15% din piața logistică încă din primul an
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) La doar un an de la înființare, Dunwell, prima și singura agenție de brokeraj specializată exclusiv pe segmentul industrial și logistic din România, reușește performanța de a-și depăși obiectivele stabilite inițial. In 2018, brokerii de la Dunwell au facilitat cu succes tranzactii pentru 76.600 mp de spații industriale...

TC România: Camere frigorifice profesionale pentru păstrarea produselor perisabile
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Echipamentele frigorifice produse și comercializate de TC România Crown Cool se bucură de o largă apreciere în rândul beneficiarilor, fiind de o calitate deosebit de bună.   Camerele frigorifice profesionale se folosesc în unitățile de preparare și prelucrare a cărni și a lactatelor la scară industrială,...