Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

TC România: Sfaturi pentru alegerea simplă a echipamentelor frigorifice

Autor: meatmilkvineri, 14 decembrie, 2018

(Comunicat) In mai toate, afacerile unde sunt produse congelate sau refrigerate avem nevoie de echipamente frigorifice speciale pentru o depozitare cat mai eficienta.

 

Lista magazinelor online care comercializeaza astfel de echipamente este destul de mare, oferta este foarte variata, astfel incat va fi dificil sa ne oprim asupra unui echipament pentru afacerea detinuta.

 

Pentru a alege mai usor data viitoare cand va cumparati echipamente frigorifice puteti tine cont de cateva sfaturi. In primul rand orientati-va spre siteurile de specialitate, cu experienta, care au contracte cu cele mai mari firme producatoare. Site-ul nostru nu este un magazin virtual.

 

In al doilea rand, cumparati echipamente de la firmele care vand in mod curent produsele detinute. E suficient sa cititi pe blogul de pe site-ul lor sau pe alte forumuri ca sa vedeti cam ce servicii au si ce calitate sunt produsele.

 

In al treilea rand, preferati firmele care ofera si consultanta data de specialisti, cum e si TC Romania. Cu sfatul unui specialist puteti alege mai usor camerefrigorifice sau orice echipamente frigorifice doriti, stiti la ce sa va asteptati si cum sa le folositi corect, puteti gasi raspuns la toate intrebarile dumneavoastra.

 

In al patrulea rand, comparati produsele inainte de a le cumpara, si la nivelul pretului, si la nivelulcaracteristicilor tehnice. De exemplu, pe TC Romania e usor sa comparati camere frigorifice pentru ca au descrierile complete si preturile usor de urmarit.

 

Luati o decizie de cumparare doar cand gasiti produsul la pretul cel mai bun si cu cele mai bune caracteristici tehnice. Nu in ultimul rand, atentie si la transport s iretur. E bine sa aveti transport gratuit, mai ales ca aceste produse vor costa destul de mult.

TC România: Echipamente frigorifice de calitate, pentru un plus de profitabilitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 19 decembrie 2018

(Comunicat) De la TC Romania, cei interesați pot ca să comande echipamente frigorifice profesionale pentru afaceri din domeniile HoReCa, medical și desfacere în magazine de produse alimentare cu amănuntul: vitrine și lăzi frigorifice, inclusiv insule frigorifice de calitate superioară.     Compania mai are în catalogul...

TC România: Avantajele camerelor frigorifice vitrate
Autor: meatmilk  /   luni, 10 decembrie 2018

(Comunicat) Daca ne-am deschis de curand un supermarket stim prea bine ca avem foarte multe produse care au nevoie de temperaturi speciale de depozitare. Sucuri, bauturi alcoolice, carne, mezeluri, lactate, toate trebuie sa stea cat mai bine pana sa fie cumparate si sa poata fi observate si alese de clienti ori de cate ori doresc acest...