Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Teama de nou, pe piata produselor inlocuitoare pentru carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nu este de ajuns sa ai un produs care sa aiba un gust foarte bun.

De aceea, fabricantii de produse inlocuitoare de carne trebuie sa aiba o poveste pozitiva despre procesul de productie al acestor produse, afirma realizatorul unui produs care a preluat piata olandeza a inlocuitorilor de carne, informeaza foodnavigator.com.

Firma olandeza Ojah bv a fost desemnata recent drept Numarul 1 pe lista anuala a 100 celor mai inovatoare produse din Olanda de catre Asociatia Regala MKB-Olanda, cu ingredientul sau din proteina concentrata de soia din gama produselor Plenti. Compania are o capacitate de productie de 800 000 tone pe an, cu potential de crestere.

Directorul comercial, Jeoroen Willemsen spune ca acest produs se adreseaza unui grup crescand de consumatori care constientizeaza impactul asupra sanatatii. Acestia cauta produse cu o textura asemanatoare cu cea a carnii, satioase si cu o aroma usor modificata. Totodata aceasta piata este pe calea unei cresteri exponentiale.

Acesta spune ca povestea din spatele produsului este la fel de importanta ca si caracteristicile sale senzoriale, compania asigurandu-se ca oamenii stiu ca produsele Plenti contin soia numai din surse sustenabile si apa. (ER)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...