Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Teama de nou, pe piata produselor inlocuitoare pentru carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Nu este de ajuns sa ai un produs care sa aiba un gust foarte bun.

De aceea, fabricantii de produse inlocuitoare de carne trebuie sa aiba o poveste pozitiva despre procesul de productie al acestor produse, afirma realizatorul unui produs care a preluat piata olandeza a inlocuitorilor de carne, informeaza foodnavigator.com.

Firma olandeza Ojah bv a fost desemnata recent drept Numarul 1 pe lista anuala a 100 celor mai inovatoare produse din Olanda de catre Asociatia Regala MKB-Olanda, cu ingredientul sau din proteina concentrata de soia din gama produselor Plenti. Compania are o capacitate de productie de 800 000 tone pe an, cu potential de crestere.

Directorul comercial, Jeoroen Willemsen spune ca acest produs se adreseaza unui grup crescand de consumatori care constientizeaza impactul asupra sanatatii. Acestia cauta produse cu o textura asemanatoare cu cea a carnii, satioase si cu o aroma usor modificata. Totodata aceasta piata este pe calea unei cresteri exponentiale.

Acesta spune ca povestea din spatele produsului este la fel de importanta ca si caracteristicile sale senzoriale, compania asigurandu-se ca oamenii stiu ca produsele Plenti contin soia numai din surse sustenabile si apa. (ER)

PPA identificat în hrana pentru porcii din fermele Chinei
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Furnizorul de hrană pentru animale din China, Tangrenshen Group, a raportat că prezența PPA a fost detectată într-una din unitățile sale producătoare de formule nutriționale pentru porci.   Potrivit Reuters, într-o declaratie făcută la Bursa de Valori din Shenzhen, compania a declarat ca boala a fost gasita in probele de...

3R Green: Putem atinge noile obiective de colectare și reciclare?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 74/2018 din 17 iulie 2018 aduce  numeroase modificari  legislative in domeniul gestionarii ambalajelor  si  deseurilor  de  ambalaje,  avand  ca  scop  alinierea  legislatiei  Romaniei  la  cea  europeana  prin  impunerea  unor  decizii  economice  precum  ”plateste ...