Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Teb Energy Business va participa la conferința Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkluni, 8 aprilie, 2019

Teb Energy Business, companie de elită din domeniul tehnologiilor energetice, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, din zilele de 30 și 31 mai, eveniment care se va derula sub genericul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.

 

Dezvoltarea companiei a continuat astfel incat, incepand cu anul 2011 TEB a devenit Distribuitor si Reprezentant de Service Autorizat pentru motoarele pe gaz General Electric Jenbacher si pe teritoriul Greciei, punand bazele companiei afiliate Genelco Power Systems Ltd.

 

In prezent, Divizia de motoare pe gaz GE Jenbacher este parte din structura GE Power & Water’s Distributed Power, care include in portofoliul de produse pe langa motoarele pe gaz GE Jenbacher, turbine cu gaz aeroderivative si motoare Waukesha.

 

Anul 2013 a marcat inceputul investitiilor TEB in Surse Regenerabile, respectiv inproiecte de biogaz. Primul proiect de acest fel a fost centrala de cogenerare din comuna  Moara – sat Vornicenii Mici, judetul Suceava, avand o putere electrica instalata de 2.974 MW. Punerea in functiune a acesteia a avut loc in martie 2014.

 

TEB detine certificari pentru umatoarele standarde:

 

Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001;

Sistemul de Management de Madiu ISO 14001;

Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale OHSAS 18001;

 

Membră a organizaţiilor de renume:

 

TEB este membră a unor organizaţii naţionale şi internaţionale de renume din domeniul energiei:

Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei – CNR-CME

Asociata Profesionala COGEN România

Societatea de Termoenergetica si Termoficare din Romania – STTR

Asociatia Romana de Biomasa si Biogaz – ARBIO

Asociatia ESCOROM a Societatilor de Servicii Energetice din Romania

CMC Grup Broker de Asigurare este Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

 a devenit Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   În cadrul manifestării, CMC Grup va susține o...

OptiMeat va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 1 aprilie 2019

Unul dintre cei mai mari traderi de pe piața cărnii din România, OpriMeat, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   OPTIMEAT este o companie de import si distributie de marfuri alimentare, care s-a lansat in comertul...